Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

100 feletti ebay tranzakció tapasztalataiból azt mondom, hogy nagyobb értékű cuccot csak normál postával szabad hozni, gift-ként, alacsony árral a számlán, és a csomagon, valamint manufacturer refurbished-ként feltűntetve. Ez azért kell, mert a vámosok egyszeráen megnézik a gyártó honlapjátm hogy mennyi a retil ár ha gyanús a cucc, vagy a számla. Ebbe az ázsiai eladók belemennek, amerikai eladók - főleg ha bolt van mögötte, nem magánszemély - meg elég ritkán, USA magánszemély meg a legtöbb esetben nem postáz európába. Nekem a gopro, meg más is így jött be. Futárcéggel nem szabad hozni, mert mindent vámkezelnek, és több esetben vesznek ki futárcéges csomagokat a vámosok ellenőrzésre.
akkor vegyen mindenki ott ahol akar és annyiért amennyiért csak akar.....
Pontosan!
Nagy tévedésben vagy. A csomagodat, ha fennakad a Vámon, ki sem kézbesíti a posta, amíg be nem mész a vámhivatalba és nem fizeted ki, vagy nem mutatsz be egy hamisított számlát (ezzel nem árt vigyázni, hiszen az ebayes árus nyilván nem újságpapírba csomagolva fogja küldeni, doboz, leírás, stb nélkül). Vagyis hiába fizetsz te bármit paypal-on, attól még itt, a magyar vámhivatal szárazon fog megkúrni (hidd el, tapasztalat, elég sűrűn rendelek hongkongi modellező website-ról).

Ha meg futárcég hozza (DHL, stb), nekik kötelességük minden csomagot, aminek az értéke meghaladja a megadott összeget, bevezetni vámkezelésre.
Nem is, mivel a futárcég pl. a DHL vámkezeli, kifizeti a vámot, áfát, majd úgy adja oda a cuccot, ha azt szépen kicsengeted neki.
haverom kint volt kiképzésen tengerész gyalogos suliban..hazajött megkérdeztem mia aszitu a go pro hd val hogy hoygan tudnám olcsóbban aztmondta ha itthonról megrendelem jobban járok....anyagilag....nem turnak bele minden csomagba....ha meg már kifizetted paypallon akkor utánna nemfognak megkeresni és utánnad küldeni egy csekket hogy a vámot is fizesd meg haver...
Csak ki kell venni a dobozból.
Ez már haladás, h nem raktad bele a felhőt. komolyan.
Ezt kicsit fésüld ki, mert nem értem.
Ha neten rendelsz bármit is, ami az EU-n kívülről érkezik és 150€ feletti az értéke, akkor vámot kell fizetni utána. Valamint, a 22€ feletti összegre Áfát is kell fizetned.
Persze, ha éppen jársz az USA-ban, vagy jön haza ismerős/rokon/stb, akkor ő talán be tudja hozni kézipoggyászként, bár egy laptopot, kamerát, fényképezőgépet sokszor egyszerűbb lehet így áthozni...
Mindenre van vám, akkor nincs ha az eladó ajéndékként adja fel, nem tűnteti fel, h mi az pontosan, és az értéket is kb. 50 USD alatt adja meg. Az én gopro-m így jött.
nem tudni, versenypályán amúgy is tilos egykerekezni, haza is zavarták
hát ezaz, azért akarok itthon venni, de az én céljaimnak elég lesz az 1-es is egyelőre, és van egy használt msot 45 körül el tudom hozni, motorsport csomagos
nemkell vámot fizetni rá nekem van kint suliban amcsiban haverom ő mondta hogy jobban jársz ha innen renfdeled mintha kintről hozod be.... csak ha kint nyaralsz akkor meg uygis van lóvéd.....
Valami olyasmi
Ha pedig fennakad a vámon, akkor fillérre annyi, mintha itthon veszed meg...
A fények tényleg szarok voltak..fos idő volt, a felhők meg...pff...azért is nem raktam bele az eget, mert semmi érdekes nem volt a felhőkben sem. A vignettálás tényleg nem olyan jó..ha érdekel felrakom az eredetit, azon nincsen... amúgy van egy kép amit még szívem szerint felraknék...de hogy néz már ki, hogy tele pakolom az egész topicot az amatőr képeimmel? Ja....és azon is van vignettálás...viszont azon valahogy jobban mutat szerintem
szia én neked ahero 2-t ajánlanám....magyarországon 120 000ft amcsiban ebajról véve pedig kijön max 70 re..talán még lcd kijelzőt is adnak hozzá ha jól tudom...érdemes megnézni amcsiban..ebayról..a pey pal számlánál pedig nemtudnak lehuzni.....megéri onnan venni..énis úgy terveztem h veszek csak még nem jött össze rá a nekivaló mert mocim letolta a gatyáját...
Ezek csak kiegészítőben különböznek, az egyikhez (naked) szinte semmi sincs...
Én ehhez a kettest használnám.
Sokkal szélesebb a látószöge, meg szebb a képe is.

Nekem van mind a kettő, de az 1-et csak arra használom, hogy felvegyem napközben, hogy Zema miket ír a fórumra és este visszanézem.
Zami, Jászapátibú máshogy monttta.
Hogy, mikor?
Keress meg, followingolj!
Csak a magad nevében beszélj...
Igen. De ha a névelő az ige előőt vagy uttánn van akkor elipszolonyos.
A másodikon meg vmi tilt shift effekt van?