Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lényeg, hogy indultál!
Szerintem itt valami hiba van. Neked nem zavarja a szemed?
nem nyerni szeretnék de sejtettem h nemfogok itt nyerni.....
Szerintem a héten nem te nyersz.
akkor ti nem azt látjátok mint amitkellene sajnos
Ha megnyitom nagyban, akkor olyan mintha kigyulladt volna az iPad-em kijelzője.
hát akkor nem tudok mit mondani nektek.....
Nekem fáj a fejem tőle, én nem nézem!
rákkattintottál a képre ? mert ez egy tévéképernyő 1cm makró távolságból...vizcseppekkel a képen....
Valami nem stimmel nálam.

Vagy már leszakadt a retinám, vagy valami most akkor esetleg nem klappol. Egy ilyen vibráló pixelest valamit látok.
Houston we have a problem.
vizcseppek....
Ez mi?
akkor ne nézd..nehogy leszakadjon.....az nehezen pótolható....
Nekem leszakad a retinám ha nézem.
Ez egy régebbi képem, "sajnos" épp nem volt ekkora zápor mostanában...
2. Na de a 7 év?
KB 20 PERCE KÉSZÜLTEK.... egy konika minolta dimage z 20-szal.. én ilyen szemmel nézem a vizes témát.....amugy jobbra számítottam..régebben csináltam szebbeket id de most valahogy idegroncslettem!
hali, nekem is jön még vizestémába vágó, a határidő holnap este úgyis.
ezért most minnyá feltöltök izgalmamban egy frissen készült vizes képet..
nanananaaaa.. Tokinát tessék csak békénhagyni! A 11-16 minden teszten megverte a CANON-t, viszont sajnos cserébe pont annyiba is kerül mint a CANON 10-20.. (vagy 22 mittoménmá') És tapasztalatból mondom, hogy épitési minőségre is hibátlan.. és parádésan rajzol.. Jó kis JAPÁN cucc...

LX
De azt tudod micsoda, hogy nyomatékgörbe?
Mert ugyanaz az exif adat is kb.
Almát-almával hasonlítsunk össze.
ez egy fotós motoros topik.....ha ide feljövök mivel hogy motoros is akkor kötelességem annyira érteni a motoromhoz hogy akár ha ducati multistrada-m volna akkor kennem vágnom kéne a digitális motorbefecskendező működését és simán bekéne tudnom állíttani a gyujtást? rákötni laptopra aztán beprogramozni átprogramozni a teljesítménygörbéjét? hiszen ha idejárok a motoros topikokba akkor már ismernem kéne azt is nem? szóval az exif fájl akkor micsoda is ? valaki elmagyarázná? valaki kedvesebb tipus:)
Igazad van.
Kezdjük újra az egészet.
Akkor nálam a vízeséses kép nyert a héten, mert annyira életlen, hogy már művészi, és bele tudok képzelni egy villamost.
renitens ellentmondó vagyol... Késsssssz. Megyek, megsütöm a kolbászkáim. Este érkezem
Én tényleg nem akarok ellentmondani, de BadZoltán, LC/TC, meg én mindig, az ÖSSZES, ide feltöltött képhez idaírtuk, hogy mivel, és milyen beállításokkal készült. Ne találjuk már fel a spanyolviaszt! Az exif adatokat meg egy fotós topicban ismerjük mááá'....!