jó kis cucc..
nekem egy Lowepro slingshot AW302 van.. az is nagyon jó cucc.. viszont obi csere az kicsit nehézkes vele..
Ha olyan lenne a szitu, hogy gyorsan kell cserélnem, akkor van egy Lowepro AW500-am.. Abba aztán lehet pakolni rendesen.. viszont már kifutott darab, és a vállpántja nem olyan kényelmes, és nincsenek benne ilye csilli-villi kis rakodó taskák, mint mondjuk egy 550D-ben.. viszont full variálható ez is, meg időjárás álló stb..
és még van egy flipside 300.. azt már kinőttem.. abban viszont vannak ilyen csilli-villi cuccok, és jó kis hátizsák.. ha minden igaz akkor az viszont elkelt.. (legalábbis barátom azt mondta kell neki..)
Nem miattad írtam.
Tudom, hogy tudod.
Csak gondolom mások is olvasnak, akik meg sem közelítik azt a tudást amivel egyrészt születtél, másrészt hozzácsipegettél, borzasztó rövid idő alatt, minimális erőfeszítés mellett. Hiszen szivacs vagy... már ami a tudás magadbaszippantását illeti.
Sőt.... tehetség vagy! De ezt csak ketten tudjuk, el ne mond másnak
Akkor nem szóltam. Jó kép lett.
Mellesleg 1/60-1/30-ig felesleges feljebb húzni az érzékenységet, annyit ki lehet tartani napfényben kézből is, normális technikával. (Levegőt benntart, a szíjjal megfeszít alkaron, stb...)
Fókusztávolság:
Mivel ugye gyermeket fotóztam aki még nincs 2 éves, így nagy távolságból lehet csak dolgozni. Azért a 160.
Ha közel megyek hozzá, belenyúl az obiba. Onnantól velem és a fényképezővel foglalkozik. Más nem is érdekli. Ezért igyekszik az emberfia, minél messzebb kerülni tőle, hagy matasson magában.
(ez a többieknek is szól!)
Tudatos gépbeállítás mellett dolgoztam. A mód (rekesz-előválasztás)
ISO-t 100-al kezdtem, de éppen borúsabbra fordult az idő, valamint a zársebesség mellé is, inkább feljebb húztam 200-ra. Jobb is lett.
Természetesen kézből fotóztam. (a többieknek).
Az obi a Zolitól van (tőle vettem) és mostanság kezdtem el használni. Magam sem értem, miért csak most. De nagyon tetszik ami készül vele. A kit obimat is nagyon szeretem. Annak ellenére, hogy nem egy high tech (ugye), szerintem jó választás volt ebben a kitben megvennem.
LX