annyit fűznék az előző képemhez hogy szakadó esőben kimentem direkt fotózni a manna élelmiszer bolt boltíves kis zöldségstandjához.....a nikon reklám adta az ötletet a digitális fotómagazin végén szokott lenni mikor az asztal alatt bujnak egy gyümölcsös stand alatt és zuhog az eső... ez a mostani képem pedig egy direkt megvágott kép h nem a fej és a test a lényeg hanem a mozgásra koncentrálódik amit az eső miatt végez az uriember a szapora lépteké....
Mondtam, hogy dos-ban fotózz.
Utána a dosboxconverterrel fel tudod ide tölteni.
Nyiss meg egy parancssort, és ezt írd be:
cd
dir
load "batman",8,1
run
És akkor átkonvertálódik.
közben eszembe jutott........aztmondta hogy katonaságon keresztl ha rendeli akkor nincs rá vám mert amerikai oldalról rendeli katonai címen keresztül ide magyarba..na ez volna amegoldás ezért mondta hogy azért nincs vám mert katonaságon keresztül nincsen..tovább nem vitázok.....róla...ezt mondta ez van..akor így van nem kamuzik és nemkapott fejre egyáltalán nem...
Haverod lehet, h túl sokat kapott fejre a tengerészgyalogos suliban, mert ha kint van, annál egyszerűbb, és olcsóbb módja nincs a vásárlásnak, h megveszi, kiveszi a dobozból, meg a gyári csomagolásból, és szépen behozza...
Ez lesz az utolsó pakom mára...ígérem..cska kíváncsi vagyok erre mit mondtok..
Az első a vignettás kép eredetije
A második egy hosszabb záridős kép, semmi utómunkával..azért nem tetszik, mert felül bele lóg a fű
A harmadik pedig egy vízmérős kép...kis vignetta effekttel
LX