Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

imperaliliolista? azok nem a birodalmi katonák?

LX
Az nem imperialista?
futós nekem is tetszik.. kicsit olyan dokumentarista jellegű..

LX
Dehát eztet montták nekije, na. Csak tuggya kintrű, h mikó, és mittet kő rendenyi! Mög hogyané. Mekmontták a júesz márin szílszné.
Mert az itthoni vámosok tudják az USA katonai címeket.
Nekem az futós kifejezetten tetszik!
Főleg ha tudatos, szándékos volt a fókusz, és az életlen hatás.
Jó a grééén effekt is!
Nekem átjött.
annyit fűznék az előző képemhez hogy szakadó esőben kimentem direkt fotózni a manna élelmiszer bolt boltíves kis zöldségstandjához.....a nikon reklám adta az ötletet a digitális fotómagazin végén szokott lenni mikor az asztal alatt bujnak egy gyümölcsös stand alatt és zuhog az eső... ez a mostani képem pedig egy direkt megvágott kép h nem a fej és a test a lényeg hanem a mozgásra koncentrálódik amit az eső miatt végez az uriember a szapora lépteké....
legyen a víz témára ez a képem..remélem azért lesz olyan akinek átmegy.....
oké, várjuk szeretettel
akkor nem versenyszerüen leszek jelen csak tökre véletlenül fogok képeket feltölteni és láss csodát...véletlenül pont víz jellegű lesz.......
még most nézem..."batman"?
valahogy sejtettem
szopatnak, nem lehet fényképezni excelben dosban meg paintben
oké, csak mikor elkezdtük ezt a heti témázást ez votl a kritérium azt hiszem
De ezt a fényképezőnek kéne tudnia? Vaaaagy DOS-ban szerkesszem a képeket? nem tudtam a múltkor sem, hogy mire gondolsz...
akkor versenyen kívül mutatom csak meg.....nemfogok vele versenyezni csak ha már eccer van akkor megmutatom ....kinek hogy tetszik....
cska az a kritérium h. ezen a héten készüljön, vagy keddig
remélem nem gond ha analóg szkennelt képpel nevezek a VÍZ témában....
Mondtam, hogy dos-ban fotózz.
Utána a dosboxconverterrel fel tudod ide tölteni.
Nyiss meg egy parancssort, és ezt írd be:
cd
dir
load "batman",8,1
run
És akkor átkonvertálódik.
közben eszembe jutott........aztmondta hogy katonaságon keresztl ha rendeli akkor nincs rá vám mert amerikai oldalról rendeli katonai címen keresztül ide magyarba..na ez volna amegoldás ezért mondta hogy azért nincs vám mert katonaságon keresztül nincsen..tovább nem vitázok.....róla...ezt mondta ez van..akor így van nem kamuzik és nemkapott fejre egyáltalán nem...
1.
Fasz kivan a sportmotorral
1.,2.
Haverod lehet, h túl sokat kapott fejre a tengerészgyalogos suliban, mert ha kint van, annál egyszerűbb, és olcsóbb módja nincs a vásárlásnak, h megveszi, kiveszi a dobozból, meg a gyári csomagolásból, és szépen behozza...
"Ez azért kell, mert a vámosok egyszerűen megnézik a gyártó honlapját hogy mennyi a retail ár ha gyanús a cucc"

Kurva billentyűzet.
Ez lesz az utolsó pakom mára...ígérem..cska kíváncsi vagyok erre mit mondtok..
Az első a vignettás kép eredetije
A második egy hosszabb záridős kép, semmi utómunkával..azért nem tetszik, mert felül bele lóg a fű
A harmadik pedig egy vízmérős kép...kis vignetta effekttel