Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így már nyugodt vagyok.
Port forward-ot futtasd le előtte. És a MAC addressnek (ahonnan vetted a mac-et, utca-hsz) meg kell egyeznie az IP címmel. IP mint ipertér. Akkor jó lesz.
De ha nekem már friss förmver van az objektíven, akkor a címfordítással nem lesz baj? Vagy megtalálja mac cím alapján így nem lesz baj az unicode-al?
Ennyi.
De dosbox-ból indítsd, akkor tudod konvertálni az exceles gépi kódot paintbe. Azt a file-t pedig töltsd fel az objektívre, és akkor menni fog a sorozat!
Én elégedett vagyok. Azt hiszem hétvégén csinálok is egy sorozatot, hogy teszteljem ezt az Office 2011 for Mac programcsomagot.
Thx h'ombre!
Amit a nép akar.
Ja, és 9 control point van a képen, annak érdekében, hogy a kép bizonyos részeit egyedileg lehessen módosítani a többitől eltérően.
amugy kinek a szavazata fog számíttani hogy ki nyer? mert eddig még nemsok szavazás volt de mégis volt két nyertes...
7 expós sorozat, és Photomatix Pro.
Ez igaz.
Egy rocksztárnak nem tehetsz fel ilyen kérdést, hogy "Méé' nem ide?"
Méé' nem ide? Itt van a feladat nem az 500px-en
Színek miatt tetszik főleg..de számomra ez valami magányt fejez ki..vagyis és azt érzem ha ránézek a képre. Na meg tetszik a "halott fa" és az élénk gaz ellentéte. De lehet szarul fogalmaztam..végülis mind1...sztem érthető
A heti feladatra csinálok képet, mert eszembe jutott valami, de nem ide, hanem az 500px-es oldalamra töltöm majd fel! Csak szólok.
Melyik kompozíció tetszik?
Köszi, nincs benne semmi ami megfogja az embert ez így van, nincs igazán fantáziám hozzá nekem az már elég ha "szép" képeket tudok csinálni a ki ketyerével ami szerintetek is egy "szép" kép
Zema mindenhez ért!
Pont ez volt a képpel nekem is a bajom. Én azt akartam írni, hogy az ilyen képeknek legalább valami kifejező címet kéne adni, mert magáról a képről nem sugárzik semmi. Egy szépen meglőtt kép, de nincs benne semmi, ami megfogna, elgondolkodtatna.
De technikailag a kép szinte hibátlan.
Nekem tetszik a kompozíció tetszik..a színek tetszenek..bár ha HDR akkor szerintem is lehetne kicsit kontrasztosabb
HDR-ben Zema a nagy szaGértő.. ahhoz (sem) én nem merek hozzászólni..

LX
hdr-el próbálkozok, mondani valója igazán nincs, csak egy fa ami kidőlt arra lettem volna kíváncsi, hogy az utómunka menyire rossz, menyire teszi tönkre képet