Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem tetszik így FF-ben.. kis PS, és még jobb lenne..

LX
Lássuk
a hangulata tényleg nagyon jó.. egy picit jobban betartva a harmadolást, és ha éles lenne.. akkor nagyon megtapsolnám.. telefonnal is lehet éles és JÓ képet készíteni... a meglátás tényleg jó..

LX
Szerintem is jobban áll neki. Csak azt a képet nem merem feltenni, mert a felni színe miatt lehet kapnám az osztást.
A képet nézve, ebben az esetben szívesebben látnám az "eredeti színeiben".
Jobban állna neki.... szerintem
Nem lett valami jó kép, de talán témába vág, talán nem.
Szocio fotónak is beillene
Tisztában vagyok azzal, hogy a kép minősége gyakorlatilag értékelhetetlen. Utómunkával sem akartam (tudtam) annyira "eltorzítani", hogy ráfoghassam: Direkt ilyen!
De a hangulata nagyon tetszett... igaz elfogult is vagyok, de akkor is...
Ilyenkor haragszom magamra, hogy nem tartom állandóan kéznél a "technikát". De azt meg ugye lehetetlen....
jah akkor érhető
Jó... inkább lelövöm.
Sajnos mobillal (NokiaE6-00) készítettem ezt a pillanatot
nekem kicsit úgy tűnik mintha a baba lenne az éles nem a gyerkőc, kicsit furcsa számomra, jó ötlet volt, de akkor lett volna az igazi ha a gyerkőc éles, minden más homályos
...ha már "magány"
Ha nem tart már a kiírás... az sem baj
Ha tart...az sem baj
Amit igazán sajnálok, hogy a pillanat megismételhetetlen.
A készítés módja pedig......
Érdekes, Internet explorer 64 biters változattal fel tudom tolni a képet max felbontásban, Firefox-al nem...
ezek szerint én ha más nem nevezett, tegnap volt a határidő
Ezt a kört Phoenix nyerte? Vagy még nem telt le a határidő?
Te ez milyen 35 mm-es film effekt, hogy még a szélére is alkot képet, ahol a lyukaknál csak egy fekete csíknak kellene lennie...?
Heti témára most ezzel nevezek, magányos 1000-es a Rabócsi-ringen. Jobb ötletem nem volt. tegnap készült a kép, némi színkorrekció és vignetta effekt van rajta, ez egy kicsinyitett kép.
ja és a mai szerzeményem:
Illetve az eheti is elmarad, már a múlt heti is elég sz@rul sikerült...
A heti remekművem ihlet, idő és egyéb okok miatt azt hiszem, kimarad.
Sajna...