Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A filckr-hez meg annyit, hogy eredetileg filctollakkal foglalkoztak a KR. testvérek és belőlük nőtt ki ez a hiper szuper társulás. Ezért is filcker a neve, pont mint nálunk a nagykernek. Kern Andrást meg már meg se említem...

Amúgy ötszázpöiksz a király, egyszer érjem el azt a szintet, hogy olyan képeket csináljak, mint ott vannak.
Na ez egy jó kép! Tényleg!
Csak most is van rajta vmi nagyon fura zaj...
Na ne már, ezzel a gagyi képel nem nyerhetek. Egyébként, te nem lőttél most ebben a témában képet, vagy csak rejtegeted?
1.sz képem a témára, bemelegítésnek, de ha eláll az eső holnapra akkor van még elképzelésem ezzel kapcsolatban még, csak motorra pattanok és elkell menni 1 helyre.
Mész asszonyhoz? amúgy megbeszéljük..a víztározó nem szalad el, ráérünk
be
én benne vagyok, csak ránk fog sötétedni ha hétközbe megyünk, hétvégén meg nem jó
De ez kurva jó hely...itt van tőlünk pár km-re Valamikor kimehetnénk..úgyis enduró szetted van most fent Értekeznénk kicsit, egy motorozással egybekötve
nem kell ahhoz meszire menni h. vizet fotózz!
Víííz? Na abból most van mindenhol elég Még az élettől is elvete a kedvem..lenne egy kurvajó hely Románban ahol tudnék csinálni vizes képet, de ilyen időben járhatatlanok az utak..hátha a hétvégén jó lesz
Sziasztok!

Ebbe a témakörbe beszállok egy amatőr fotó erejéig.
Az nem "víz"
bepisiltél?
Kész
Valahol biztos találok.
Bár tág ez így nekem, de igyekszem megoldani.
Miért, nincs felétek víz?
Persze, visszafordul a hatása, pörögni fogsz, mint a búgócsiga!
Lenne a témához kapcsolódóan egy kérdésem:

Ha a nyugtató teámnak februárban lejárt a szavatossága, akkor lesz valami bajom?
Engem?
Semmi!
Ne is foglalkozz vele, csak összezavar!
Nem sok gondom vele... asse nagyon tudom mire való az
Falura ilyen téma... pfehhhhh
A villamosmegállók ráznak vízben!
Nem is baj, mert a fókusszal csak ott gond lenne...