Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fehérvárcsurgói vadaspark területén lévő Ádám-Éva híd látható a képeken: az első a "meta" kép, ahol a víz csak fénytörésként van jelen, a második, ahogy ez a tájba ágyazódik.

Szinte kérdeznék is, hogy hogyan kerülhetném el ilyenkor egyes napsütötte részek beégését, de tartok tőle, hogy egy válasz se fog tetszeni, mert magam is tudnék egy csomót, és mindegyikkel bajom van Így is raw képből lett "közelebb hozva" a sötét és a világos terület, ráadásul a sötét részt tekintettem lényegesnek, ezért nem akartam rövidebb expóval elzajosítani

A "metáról" egyébként csináltam képet rövidebb expóval, nem lett sokkal jobb, nagyon sokkal fényesebb volt a napsütötte tartórúd a híd árnyékos aljánál
Ha a következő téma a villamos lenne, én is indulok.
Mivel saját poronttyal nem célszerű indulni, és azon meg villamoson kívül csak vízcsap van itthon...
Akkor én rosszul vagyok összerakva, mert tetszett. De elnézést a hangoskodásért, többet nem fordul elő.
Megnyerték? Nem is tudtam, na ennyire követtem az eseményeket. Én is Debrecenben születtem.
Ez nem volt vicces, ne röhögj kérlek!
Már mind megszáradt, biztos....
Én nem is fogok.
Amúgy én is badzoli képére szavaznék
Jól emléxel.. nem volt rá időm.. majd a következő témába benevezek..

LX
Megint viszek....Ha eljutok érte a héten egyáltalán...
nemnem, megint csak te hozol mielött viszed a telefontokot
Hozz sört
igen, azért automatikusan diszkvalifikálták magukat, tied a következő téma választás joga mert te nyertél szerintem
baj, ezért most motorra pattanok és átmegyek kinyirni
Csak én emlékszem rosszul, de mintha se Zema, se LX nem töltött volna fel vízes képet?
A poén az, hogy egy kikúrt fagyizó' nincs az egész retkes faluban
Na , és fogadjunk, hogy a fagyidat is magad méred!
Gabi..remélem nem baj, hogy felfedtem a kiléted
Nem...Főnix Vámospércsi,én meg Bagaméri vagyok...egy köpésre van Debrecen..autóval, motorral 20 perc
:) na.. Te is fiam Blútúsz?

LX
Az is lehet.. Dr Zema.. :) sokoldalúság mintája vagy :)

LX
Igen, pont onnan.
Én is itt vagyok. A Mikepércsi úton, a Roag mellett állok.
Aha, tehát kényszeres pótcselekvő vagy, aki nem tudja irányítani a tetteit.
Igen.. tényleg.. :) pontosan honnan? Mikepércs? :)

LX