az első képen látszik a kerítésen, hogy nem először jár ott..... igazából hozzászoktak már az emberekhez, a nézelődőkhöz és így bátran a közelükbe mennek
hét ez egy 1centes papírzsepi volt ;)
régen aktívabb voltam aztán csináltam mindenféle dolgokot
pl gyűrött alufóliával a mennyezetre küldeni a vakufényt és társai
most már csak vigyorgok a régi önmagamra
volt hogy legóból építettünk valami autót és minden műveletnél fotóztunk és film lett belőle
most már rájöttem hogy a full autó módnál nincs jobb
csak jobban tudja a gép hogy mennyire lusta vagyok
a mostani kompakt még azt is kiválassza hogy ha messze van a motor(mint téma) akkor átvált tájkép módra
"sima kompakt"-hoz jó kép, bár azért én nem mondanám, hogy Zema minden javaslata elvetendő. Persze ismerni kéne a gépedet, illetve, hogy azon belül is mit, hova lehet tekergetni, állítani. A legtöbb kompaktnak vannak ilyen-olyan szitura beállításai, meg van jópár, amin majdnem mindent lehet manuálisan is állítgatni.
a sárga papírzsepi tökre természetesebb fényt tud csinálni beltérben
a 6500as vakuját kellett mindig takargatni mert akkorákat villant mindig mint egy atomrobbanás
Fénymérés a háttérre (ne direkt a napra), azokat az értékeket megjegyez, M módra átállít, előző értékeket beállít, (vagy csak félig lenyomva a gombot átkomponálod a képet, esetleg rögzíted a beállításokat) vaku szinkronizálása második redőnyre, két érték vakuból visszavesz, papír zsebkendő vaku elé, és katt. A sziluett intenzitását meg tudod változtatni a vaku erősségének változtatásával. Így a szép naplemente is marad, meg a a motoros is látszik, nem csak a sziluett.
Persze, ha így akartad, akkor nem szóltam.
..... meg igazából a "híres vízcsapos" képre egy kis kontra....mert ugye az kompakt géppel készült
De rajta leszek.
igazából egy sima sziluettes akart lenni, mert kompaktól ez a legtöbb ami kihozható (valami panaszkodik dmc tz7).
az elsőnél beleszimatolt a makró minimum távolságába
régen aktívabb voltam aztán csináltam mindenféle dolgokot
pl gyűrött alufóliával a mennyezetre küldeni a vakufényt és társai
most már csak vigyorgok a régi önmagamra
volt hogy legóból építettünk valami autót és minden műveletnél fotóztunk és film lett belőle
most már rájöttem hogy a full autó módnál nincs jobb
csak jobban tudja a gép hogy mennyire lusta vagyok
a mostani kompakt még azt is kiválassza hogy ha messze van a motor(mint téma) akkor átvált tájkép módra
a 6500as vakuját kellett mindig takargatni mert akkorákat villant mindig mint egy atomrobbanás
Persze, ha így akartad, akkor nem szóltam.
hülyére röhögtem megam