Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a Jungfraubahn, ami felmegy a gleccserhez, Európa legmagasabb vasútállomására...
svájci vonatos, nagyon jó! csak nem a gleccser express?
Majd akkor lesz nagy ha azt mondom, és ha pont ráérek!
Érthető?
óóóóóóó... nagyMester... énkérekelnézést..
na most haggyá' békén, mert mennem kell...
szombat este qrva nagy lesz a hold.. meg vasárnap... tessék fotózni...
ciao, és jó hétvégét..

LX
Flikerren nincs olyan ember aki tudna fotózni, azt az emberek tárhelynek használják.
naaanaaa.. azé' tegyük hozzá, hogy flickr-en olyan emberek is dícsérték, akik tudnak fotózni... mindazonáltal az első verzió tény és való, hogy kkhhmm... nem volt szép..

LX
szerintem ez egy nagyon jó fotó... nekem tetszik a rendezés, a színek, és az ablakon a tükröződés nálam a hab a tortán... viszont ha ZemaFIAEISAKEWRSdíjasművészúr azt mondja, hogy az egy szar, akkor szar... ha azt írja, hogy jó akkor az tuti díjas fotó.. mert ért ám hozzá...

LX
Köszi. Valahol otthon megvan eredeti felbontásban is. Ráadásul ez nagyon nem is volt utómunkázva. Ez egy sima, 4mp-es, full automata zsebgép. Csak ugye 2000m feletti tiszta, svájci levegő, január végi napsütésben.
LX véleményére ne adjál, gondolok itt a villamosos rémálomra!
Ez egy nagyon jó kép.
Valószínűleg nagy felbontásban látszana a különbség egy adslrlerds-hez képest.
Nekem a Fotóarénán (nem igazán mérvadó, de más hasonló oldalra nem szoktam feltölteni, erre is csak ritkán) ez a képem kapta a legtöbb pontot, holott ez csak egy Olympus mju-digital-al készített kép, semmi extra cucc.
Inkább adok a Ti véleményetekre, meg még pár barátoméra.
pedig tuti hogy de... az viszont nagy szerencse, hogy te ki tudod venni a fogsorodat..

LX
Nálad nem jobban.
igen.. de vigyázz vele, me' fogaz...

LX
osz' mé?

LX
És kiszeltündi már megvolt, jó?
apofádatbefogod...
TE FAX... csak így... TE hisztis primadonna... senki nem szólta le a képedet... egyszerűen nekem nem tetszenek annyira az ilyen jellegű fotók.. ezt írtam.. és ez most is így van.. ettől még biztos zseniálisan jó kép de mivel nem az én stílusom, és nem is értek az ilyen jellegű képekhez, ezért ennél többet most sem tudok rá mondani.. TEEEEE... megnemértettzseni TEEEEEEEEEEEEE...
a perverz meleg hajlamaidat pedig ne velünk akard kiélni plíííz... pippantson le téged a Kiszeltündi...

LX
a képet is meg az obit is... kicccáládom' új tagja.. vagy tajgavagymi..

LX
Ezen oldal fotós topicjánál pöppet nívósabb oldalon (nem flikker) az általatok leszólt star trail timelapse-es képem 1 napig benne volt az upcoming kategória top 10-ében, és az eddigi képeim közül a legjobb értékelést hozta, még úgyis, hogy jöttek dislike-ok, ahogy kikerült az első oldalra. (sok gyökér dislike-olja a saját képe előtt lévő képeket, hogy előrébb kerüljön)

Úgyhogy lepippanthattok!

Az objektívet magát, vagy a képet? maga magát...
szerintem egy sincs.. viszont ezt lőttem ma..

LX
Vannak itt fotósok?
Most mé?
látom kipihented magad....

LX