Na de most komolyan. Nem mondom, hogy nem tetszik, mert gyönyörű a fények játéka. De igaz szívvel mégis inkább azt mondom, hogy "nemtetszik", de ez csupán a kép helyszíne miatt. Valahogy ezek a lerobbant szocreál épületek egyáltalán nem vonzóak számomra. Ez ugye teljesen szubjektív. Másképpen érzek a századelő (mármint a XIX. vége-XX. eleje) építészetének maradványai iránt, nekem azok sokkal vonzóbbak. De még a háború környéki épületek is jobban, mint ezek. Mégha ezek a szocreál épületmaradékok sokkal nagyobb számban és könnyebben hozzáférhetők is, mint a korabeliek.
Szóval a kép szuper, de engem ez a téma nem fog meg, biztos, mert erősen a gyerekkorom mindennapjait idézi.
És mielőtt vmi nagytudású okoskodna, hogy zajos a kép, gondolom az iso100-ból kiderült, hogy állványról, és távkioldóval készült, úh az nem zaj, hanem egy erősebb grain effekt.
Én azt mondom, hogy húst a hentestől, kenyeret a péktől.
Felesleges kisérletezni fényképezőgépekkel, meg kis szar kamerákkal, mert max. elfogadható képet produkálnak, de semmiképp sem jót. Be kell ruházni egy gopro-ra, és akkor lesz minősági változás. 50-60-ért már hozzá lehet jutni egy gopro hd 1-hez. Ez a gép 30-40 körül volt, rádobsz egy 20-ast és megvan. Mondjuk Buksi nélkül, így nem lesz ki vezesse a koptert.
ide már tyúkfogat kellett volna
kb olyan szinten van a video mint egy 5 ezres mini vette volna fel
azért jobbra számítottam.......
igaz csak azért lett ez a típus választva mert vízálló, ütésálló
álló helyzetben azért jobbat csinál, bár azért nem sokkal....
ilyeneket: http://www.youtube.com/watch?v...
itt már látszik milyen környezetben van használva, mert néha megmérjük a kormánnyal milyen mély is a víz
én egy közel 40 ezres fényképezőgéppel csináltam menet közbeni tesztvideót (kézben tartva hogy annyira ne remegjen)
elég katasztrofális lett........
az erdőben nemigen tudott mit kezdeni a fényváltozásokkal
valahol láttam egy kisvideot ott volt ez a tyúkos dolog, emelgették le-fel a tyúkot aztán a feje meg sem moccant
mint a bagolynak, csak a tyúk nem annyira professzionális kivitel
Amúgy meg ja, kurvazajos!
Na de most komolyan. Nem mondom, hogy nem tetszik, mert gyönyörű a fények játéka. De igaz szívvel mégis inkább azt mondom, hogy "nemtetszik", de ez csupán a kép helyszíne miatt. Valahogy ezek a lerobbant szocreál épületek egyáltalán nem vonzóak számomra. Ez ugye teljesen szubjektív. Másképpen érzek a századelő (mármint a XIX. vége-XX. eleje) építészetének maradványai iránt, nekem azok sokkal vonzóbbak. De még a háború környéki épületek is jobban, mint ezek. Mégha ezek a szocreál épületmaradékok sokkal nagyobb számban és könnyebben hozzáférhetők is, mint a korabeliek.
Szóval a kép szuper, de engem ez a téma nem fog meg, biztos, mert erősen a gyerekkorom mindennapjait idézi.
1/15
f8
iso100
ev -2/3
PS Camea Raw, Noise Ninja, Digital Blending, Tonemapping, NIK Silver Efex PRO 2.
Tegnap. (akár a heti versenyre is lehet az egyik képem)
Felesleges kisérletezni fényképezőgépekkel, meg kis szar kamerákkal, mert max. elfogadható képet produkálnak, de semmiképp sem jót. Be kell ruházni egy gopro-ra, és akkor lesz minősági változás. 50-60-ért már hozzá lehet jutni egy gopro hd 1-hez. Ez a gép 30-40 körül volt, rádobsz egy 20-ast és megvan. Mondjuk Buksi nélkül, így nem lesz ki vezesse a koptert.
kb olyan szinten van a video mint egy 5 ezres mini vette volna fel
azért jobbra számítottam.......
igaz csak azért lett ez a típus választva mert vízálló, ütésálló
álló helyzetben azért jobbat csinál, bár azért nem sokkal....
ilyeneket: http://www.youtube.com/watch?v...
itt már látszik milyen környezetben van használva, mert néha megmérjük a kormánnyal milyen mély is a víz
szóval ennyit tud.......
elég katasztrofális lett........
az erdőben nemigen tudott mit kezdeni a fényváltozásokkal
Pfff, abból hány buksit, és tyúkot vehetnék...
mint a bagolynak, csak a tyúk nem annyira professzionális kivitel