Amúgy nem tudom miért hittem azt, hogy itt majd hemzsegni fognak az ifjú titánok a képeikkel... Azt hittem, hogy legalább 6-8-an fogunk töltögetni.
Ez nem nagyon jött össze!
Disznók elé szórjuk a tehetségünket...
tetszik az első fotó.. szeretem az ilyen "kiragadottrészlet" fotókat.. szóval szerintem jó a kompozíció.. Picit több techinikával lehetne dobni rajta.. gondolok itt pl egy jó erős szűrke szűrőre, és egy állványra.. és egy szép hosszú záridős képet készíteni.. mindenestre jó kis fotó..
Az utómunkához csak annyit, hogy meló az tényleg volt vele, de mint már írtam MINDEN képemen a valóság van, tehát itt sem az volt a meló, hogy PS-ben odaszerkesszem a csillagokat, és az elmozdulásokat, hanem a harmincpár kép összerakása.
Érdekes a vonatos reakciótok. Szeretem azt a képet, nekem is tetszik, de nemzetközi fórumokon ezt pl. jobban szeretik, pedig csak reggel óta van fent.
Van egy másik vonatos is (vagyis sok van, de ezt is szeretem), azt is felrakom este, ha már vonatbuzulás megy!
Hogy miért nem rak fel senki képet?
Nem értem én se. Talán a kritikától tartanak páran.
De ha megkérdezik milyen, nem fogom azt mondani, h kurva jó, ha nem az! Abból nem tanul senki, és nem fog jobb képeket lőni. Meg most azért tényleg színvonalasabb képek kerülnek fel ide (visszanéztem a topic elejét, azért nem voltak olyan nagyon nagy alkotások régebben), és ez is elrettenthet másokat. Ami szintén faszság, mert lehet ötleteket meríteni!
Szóval hajrá mindenkinek.
Reméltem, hogy 1 hónap alatt csak kedvet kap még valaki, de ahogy nézem, nem nagyon vevő a társaság a "koncepció fotó" műfajra, persze a képek tetszenek nekik, de valamiért nem mernem megmérettetni. Pedig semmi következménye nincs, sőt, szerintem nagyon sokat lehet tanulni ezzel. Leginkább gondolkodásmódot, hiszen meg kell próbálni kitalálni az adott témához megfelelő ötletet, majd azt meg is kell próbálni megvalósítani.
Nálam a heti ötlet megvan, ma kellékbeszerzés lesz és talán holnap el is tud készülni majd. (picit megkésett a dolog, de Zema kérése volt a mostani hét vége, mint deadline)
Zema: a képed nekem nagyon tetszik, bár abban sajnos egyet kell értenem LX-el, hogy ez meg sem közelíti a vonatos képedet. Ráadásul nekem ez már kicsit túl sok utómunkában, de ez az én hülye szemléletem miatt van csupán. Ettől még a kép nagyon jó, leginkább a perspektíva tetszik.
köszi.. a nyomtatást már nem én intézem.. lehet, hogy lesz ami vászonra kerül.. majd tudósiítok..
ide nem tudok (akarok) most felrakni képet, mert nincs rajtuk logo.. viszont legutóbb megírtam neked az emil címemet, és ha dobsz oda egy levelet, akkor lekicsinyítve küldök neked egy-két képet..
Sajnos vagy a fa lógott bele, vagy egy kandeláber, szörnyű fénnyel.
Utána meg nagy meló lett volna eltüntetni, így maradt...
10 percet kóvályogtam, hogy olyan helyet keressek ahol nem lóg bele semmi. Ez csak kerítésen belülről valósulhatott volna, de nem volt őr, akit megkenhettem volna...
Grat a melóhoz! A nyomtatásnál a papír minőségére figyelj, mert szar papír sokat ront a képen! Ne azon múljon. Majd pár képet ide is felrakhatsz, a kv-s érdekelne.
Nekem is van folyamatban egy fizetős meló, majd ha végleges lesz elmondom, nem akarom elkiabálni.
hhmm.. most megnéztem még 1x.. ha mán' kritika, akkor pl jobb alsó sarokban lévő fát kihagyhattad volna.. az nem smakkol oda (sz'tem..) a többi részéhez nem tudok hozzászólni, mert nem csináltam ilyen jellegű képet, és nem is értek hozzá.. hülyeséget meg nem akarok írni..
italokat kellett fotózni.. üzletbe lesznek kirakva.. egyrészt az italok bemutatására, másrészt dekorációnak is... kv készüléséről sikerült egy - két szépet lőni.. a többi az tárgysátras, fekete hátteres kép.. elégedett volt az ÜF.. remélem nyomtatás után is az lesz..
OKOK.. nem kritika volt vazze... ne hisztizz it nekem Én még ennyit sem csináltam.,. bár van rá mentségem...
viszont megtörtént életem első fizetős munkája.. egy kv-zónak..
LX