Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a büdöskurva életbe.... Lehet még fotózni is lehet vele......
kb mennyit kérhetnék ezért az xs 400 ért?
Az durva lenne!
lehet még video is lesz....
Thx.
grat, szép darab...
A régivel ez volt utolsó fénykép.

A Mk IV meg muszáj volt, hogy idén mehessek Koph-al fotózni!
Mk4...durva!
ahogy elnézem amivel ezt lőtted, az sem egy kompakt...
Megjött az új családtag!
Üdv mindenkinek!
Vennék Canon EOS 550D vázat!
Eladó SONY DSC-S730 Digitális fényképezőgép esetleg csere off-road motoros cuccokra.
Nagyon szép állapotban 2GB-os MS PRO DUO kártyával+adapterrel és kábelekkel, eredeti dobozában.
Tessék jönni nézelődni :) http://sadaweb.hu/kategoria/ga...

Obival bocsi, fáradt vok
Nikon D90
Sigma 28-300-as optikával
Milyen gépet vettél?
Sziasztok!

Nekem is lassan megvalósul az álmom, és végre fotózhatok.
Nemrégiben sikerült gépet vennem, még ismerkedünk
Azért sajnáltam az 55-250-est. Nagyon kis szuper obi az is. Főleg az árához képest..
Szerintem nem fogod megbánni, az egyik legjobb elérhető árú canon objektív.
Köszönöm régóta vágytam rá beszamoltattam az 55 250 be így került 75 be . Remelem nem bánom meg;)
Nagy gratula, nagyon jó választás, bár nikonban lenne ilyen ár/teljesítményű és hasonló átfogású optika. Gyönyörű képe van, volt már a kezemben. Mérete ellenére könnyű, precíz, pontos és gyors.
Viszont statívhoz vegyél hozzá egy állvány gyűrűt, de nehogy a gyárit, az 40e, viszont ebay/vatera tele van hozzá párezerért.
állvány gyűrű
Ma nagy a boldogság, új családtag érkezett
Betettem mindenhova ahol esetleg kaphatok rá választ. thx +üdv
Ha nekem szükségem lesz/lenne tanácsra, akkor célirányosan megkeresném azt a megfelelő(!) fórumot, ahol a legvalószínűbb, hogy érdemben fogok választ kapni a kérdésemre és nem rád fogok emlékezni.
A te kérdésed ebben a fórumban kb olyan, mintha a "Motorok + csajok"-ban tetted volna fel, annak legalább a címében szerepel a "motor" szó, meg tele van képekkel is.
Én nem fikázlak, csak próbáltalak rávezetni, hogy egy "megfelelőbb" topikban bizonyára kapnál érdemi választ a problémádra, pl itt, amit azóta te is megtaláltál, bár ahogy látom.
Badzoli! Elnézésedet kérem! Majd ha neked lesz szükséged tanácsra ha bajban leszel, akkor majd emlékezz rám milyen jó érzés ha még a többiek is fikáznak. Üdv

Elnézést Mindenkitől!

Tubus
feltöltött két képet, nem? akkor meg?