Eladó SONY DSC-S730 Digitális fényképezőgép esetleg csere off-road motoros cuccokra.
Nagyon szép állapotban 2GB-os MS PRO DUO kártyával+adapterrel és kábelekkel, eredeti dobozában.
Nagy gratula, nagyon jó választás, bár nikonban lenne ilyen ár/teljesítményű és hasonló átfogású optika. Gyönyörű képe van, volt már a kezemben. Mérete ellenére könnyű, precíz, pontos és gyors.
Viszont statívhoz vegyél hozzá egy állvány gyűrűt, de nehogy a gyárit, az 40e, viszont ebay/vatera tele van hozzá párezerért. állvány gyűrű
Ha nekem szükségem lesz/lenne tanácsra, akkor célirányosan megkeresném azt a megfelelő(!) fórumot, ahol a legvalószínűbb, hogy érdemben fogok választ kapni a kérdésemre és nem rád fogok emlékezni.
A te kérdésed ebben a fórumban kb olyan, mintha a "Motorok + csajok"-ban tetted volna fel, annak legalább a címében szerepel a "motor" szó, meg tele van képekkel is.
Én nem fikázlak, csak próbáltalak rávezetni, hogy egy "megfelelőbb" topikban bizonyára kapnál érdemi választ a problémádra, pl itt, amit azóta te is megtaláltál, bár ahogy látom.
Badzoli! Elnézésedet kérem! Majd ha neked lesz szükséged tanácsra ha bajban leszel, akkor majd emlékezz rám milyen jó érzés ha még a többiek is fikáznak. Üdv
A Mk IV meg muszáj volt, hogy idén mehessek Koph-al fotózni!
ahogy elnézem amivel ezt lőtted, az sem egy kompakt...
Vennék Canon EOS 550D vázat!
Nagyon szép állapotban 2GB-os MS PRO DUO kártyával+adapterrel és kábelekkel, eredeti dobozában.
Sigma 28-300-as optikával
Nekem is lassan megvalósul az álmom, és végre fotózhatok.
Nemrégiben sikerült gépet vennem, még ismerkedünk
Viszont statívhoz vegyél hozzá egy állvány gyűrűt, de nehogy a gyárit, az 40e, viszont ebay/vatera tele van hozzá párezerért.
állvány gyűrű
A te kérdésed ebben a fórumban kb olyan, mintha a "Motorok + csajok"-ban tetted volna fel, annak legalább a címében szerepel a "motor" szó, meg tele van képekkel is.
Én nem fikázlak, csak próbáltalak rávezetni, hogy egy "megfelelőbb" topikban bizonyára kapnál érdemi választ a problémádra, pl itt, amit azóta te is megtaláltál, bár ahogy látom.
Elnézést Mindenkitől!
Tubus