Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah télleg...bocs
jah universalmotorol rendrelted?
akkro gyüjtőm a kesst,és veszek egy 8000 res scottot vagy nemtommiet, 8000 nél többet nem akarok rászánni
nekem van myvipem?
karcolódik mint a geci,nincs bennük párásodás védelem...szétfoszlik..kb ennyi az olcsó szemcsi
akinek vna myvipje az vegyen ffel: Gondán Sándor
vagy mondja meg a nevét,és felveszem

eddig ők vannak meg:
xlzx
faisst
roekjozsi
kishapsi
csanaki
fireball
1 000ccm
sutyerák
nekem gagyi 3000ft-os van
hát megmondom őszintém elég gyenge, nemhiszem hogy túl tartós lesz: ragasztások elég silányak műanyagok gyengék. nekem jó meg most nemvolt zsém drágábbra de sztem igyis kifog bírni vagy 2 évet...
értem
és egyébként miven különbözik a márkás scott szemüveg meg a gyagyi 3000 ft os? a lencsén kivül
reggelt.
sztem rámegy mert azon a gumin tudsz állítani, és amugy se láttam még gyerek szemcsit.
(lehet tévedek...)
na jóreggelt..hazaértem
lenne 1 kérdés
a felnőtt szemüveg rámegy az én bukómra?(gyerek bukó) szal mindegyik szemcsi jó rá?vagy kifejezetten gyerek kell?
tele vagyok elvonási tünetekkel eléggé elvont vagyok! holnap megy valaki budaörser universal ackiójára?
reggelt
a térvédő engem is érdekelne
Szevasztok.Mifelénk is nagyon fasza az idö .A héten elis megyek egyet nyomatni a gépel egy lájtos turára aszthiszem ez még belefér az idöjárásba.
valaki tud valami bővebb infót az universalmotor féle leárazásról?
pl:nofear dungeon sityak meg a cemoto csuklós térdvédő milyen árban lesz?
itt nálunk 7ágra süt a nap megyek mocizni
A cr teljesen jó lehet erre.A bratyód megcsinátattya, oszt hajrá!
Crossozni szeretnék majd ha sikerül,még sokat kell gyakorolni!!!!!!!
Meg építtenem kell egy ütőképes BRINGÁT!!!!!!!
Felébrett az asszony, jön, lebasz, hogy mi ez a sok üres üveg
hali
kösz hogy szoltál ,megfyek nézem is
Jó a vas, nekem nincs az rmx-ről kép. Enduróban nyomod?
Nézze a rák, asszem elcsaptam a belem a bájglival. Olyan 5 óta fenn vagyok, iszom a sört gyógyírképp. Vagy nyócat sikerült má bevedelni, lassan nem a bájgli a problem. Most megyek az erkélyre a 9dikért. Eésség!
Ez meg az XLm volt,most árulja a srác!!!!!!
Nézd a TV2 őt mocis film
Jól, az Xl emmel ami ez előtt volt is kapartatott ilyen formán!!!!
Így nincs félelem,enduro uton egy CR 250 re rávert így,pedig a másik srác sem semmi!!!!