nekem gagyi 3000ft-os van
hát megmondom őszintém elég gyenge, nemhiszem hogy túl tartós lesz: ragasztások elég silányak műanyagok gyengék. nekem jó meg most nemvolt zsém drágábbra de sztem igyis kifog bírni vagy 2 évet...
Nézze a rák, asszem elcsaptam a belem a bájglival. Olyan 5 óta fenn vagyok, iszom a sört gyógyírképp. Vagy nyócat sikerült má bevedelni, lassan nem a bájgli a problem. Most megyek az erkélyre a 9dikért. Eésség!
Jól, az Xl emmel ami ez előtt volt is kapartatott ilyen formán!!!!
Így nincs félelem,enduro uton egy CR 250 re rávert így,pedig a másik srác sem semmi!!!!
akkro gyüjtőm a kesst,és veszek egy 8000 res scottot vagy nemtommiet, 8000 nél többet nem akarok rászánni
vagy mondja meg a nevét,és felveszem
eddig ők vannak meg:
xlzx
faisst
roekjozsi
kishapsi
csanaki
fireball
1 000ccm
sutyerák
hát megmondom őszintém elég gyenge, nemhiszem hogy túl tartós lesz: ragasztások elég silányak műanyagok gyengék. nekem jó meg most nemvolt zsém drágábbra de sztem igyis kifog bírni vagy 2 évet...
és egyébként miven különbözik a márkás scott szemüveg meg a gyagyi 3000 ft os? a lencsén kivül
sztem rámegy mert azon a gumin tudsz állítani, és amugy se láttam még gyerek szemcsit.
(lehet tévedek...)
a felnőtt szemüveg rámegy az én bukómra?(gyerek bukó) szal mindegyik szemcsi jó rá?vagy kifejezetten gyerek kell?
pl:nofear dungeon sityak meg a cemoto csuklós térdvédő milyen árban lesz?
Meg építtenem kell egy ütőképes BRINGÁT!!!!!!!
kösz hogy szoltál ,megfyek nézem is
Így nincs félelem,enduro uton egy CR 250 re rávert így,pedig a másik srác sem semmi!!!!