Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halál?
jah,de inkább nem mész mocizni napokig mert mit tudom én a szokásos 3000ft helyett 4000ft ért kell megvenni az olajat?
...legalábbis nálam
de a pénz is
ja amugy meg gergö kuton is van r2 jo mondjuk nem a legbarátibb ár,de a szükség nagy ur
jó de kibaszott buzi dév egyesületben játszott szóval akár leisszophat^^
Mindenhol ez a csocso megy? A sulimban is mindenik ott veri a pöcsét a csocsoasztalnál , mondjuk nemrossz,de nemsűrűn jácok ,de szerertek én is
gerre majd reggel(9ora felé) benézek addigra hátha itt leszel és megbeszéljük a mocizást...
köszi
nem szeretem nagyon az egyszinü cuccokat(motorosba) azért lett ilyen mindenszinű (fekete gatya, kék mez, kék-szürke-piros bukó, meg ződ kesztyü) meg motorosba is csak egyszinűből a feketét szeretem meg a pirosat
xlzs=xlzx
én nem tudok jól 10ből 6-8 snaket beszopok,ha védem akkor az mák meg nem megy így nagyon semmi,csak élvezem
www.videobomb.hu/video/Csocso_...
xlzs tudsz igy csocsozni?
zé barátom...szétkaptam ma 1 főfékmunka hengert...kijött a nyomóka :D a dugattyú a rugó meg 2 kis tömítés meg 1 nagy gumi és vmi benne maradt,amibe a nagy gumi illeszkedett bele(egy ilyen gyűrű,aminek van belső fala,azt is szedjem ki???) hol kapok én ilyen brembo gecihez felújítót? az volt a gáz amúgy h nem fogott jól a fék...de gondolom ez volt abaja,mert úszkáltunk az olajban a gumiknál ez gondolom olyan 10 körül lesz,míg a nyereg felújító van 2-3-4 körül....
amúgy sziasztok és még mindig boldog karácsonyt ...az előbbit meg nem lehetett kihagyni
a fasz
nem csak nézegettem a mocikat aztán szemet szurt az a rozsaszin micsoda
egyeseknek mennyi szabadidejük van spy te egész nap az ilyen "bakikat" keresed?
észre nem vettem volna
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
a kutyára zummoljatok rá
valami téma?
én nem tudok...
Halí everybody!
Nemtudok valahol,olyan akciót ahol beszámítják a használt sisakot egy újba???
Na ja.Mostanság rájár a rúd a motorosokra a Dakaron.De ennek ellenére még mindíg sokan vállalják a kihívást... Hiába ez a veseny a kétkerekűek nélkül nem lenne ugyanaz.Meoniért pedig tényleg kár.Az egyik meghatározó alakja volt a rallynak.Bár tudom hogy a verseny közelettével ismét vége egy évnek,mégis úgy várom mint állat.A Dakar a tereprally csúcsa./ Már egy jó ideje archiválom is az eseményeket,Igazi gyűjtővé váltam.
OK majd írj,én mindíg olvasom a fórumot na csá