Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

télleg durva ahogy kinéz a moci...
lehet hogy rá kell szánnod egy jó kis összeget...
mint én az enyémre
csatlakoztam
olvass plz vissza,írtam fékkel kapcsolatos mókát meg telóval is...jó lenne ha mondanál vmi okosat
Hát nem okoskodásból,de inkább érdemes újabb,jobb álapotbanlévő mocit venni,amire nem kell egyből rákölteni. Viszont az vígasztaljon,h itt a tél és tavaszra lehet jó mocid
valóban nem semmi ............ ez tönkrement teljesen,nem is akárhogyan .......sajnos...... drága mulatság lesz visszahozni a halál torkából a mocit mert a többi cucc is szép lehet még ha feleennyire rossz is
tesódat szedd le mint a meggyet ....de azért az ez már régebben elkezdett romlani
Hát ez nem semmi!!Jól szétrepült a technika!Hengerrel,hajtókarral,forgattyúsházzal mi a helyzet?Az biztos hogy nem kevés üzemóra volt benne,mert ennyire átégett,kormos dugót még nemigen láttam.
* törtntek = történtek
sztem azok a "kisebb" hibák a dugon nem nálad törtntek csak most adta ki a következményét..

amugy jo reggelt most keltem
találtam progrip szemcsit, 7000 ért
a nagyvason ezt találtam
vélemény?

UFO csuklós térdvédő (azonosító: GI02041)
A térdnek maximális védelmet és viselési komfortot biztosító térdvédő.
A lábhoz két széles tépőzárral ellátott gumipánttal rögzíthető.
CE minősítés
Mérete: univerzális

---------------------------------------------- ----------------------------------

A termék ára: 9900,- Forint

--------------------------------------------------- -----------------------------

A kért mennyiség: pár,
zsír a scott nah nemtom mi lesz szerdán sztem megyek azt veszek egyet!! vagy a héten! gépet is elhozom azt megyünk majd vmi túrrrára vagy pályára vagy vhova
szemcsi
és a scotthoz mit szoltok?
szerintem inkább no fear
szép dugó
Nagy ellenállású és elnyelő képességű gyantába ágyazott (műanyag)
Kivehető, mosható bélés
Higiénikus párnázás
Dupla D gyűrűs csat
Gyors regulációs rendszer
Hidrofilszálas belső párnázás

most msn re nem megyek mert minnyá kajálunk, úgy néha írogatok ide csak!
csá Dávid! tettem fel egy agv bukót sztem annál kötök ki, beteszem minnyá a képet
Ez lett a vége!!!!!!!!
na szétszedtük ma a telót,szimeringeztünk egyet,de ahogy ütöttük be a szimeringet,lett 5-6 apró ütés nyom,csak nem fog ott elfojni az olaj nem lenne kedvem új szárat venni itt 1 pár kép
15 körül
de lehet kapni gecijó fox szemüveget 14990ért
aha onnan
menyiért dobálják?
vegyé oakley-t az kurva fasza
nemdrága annyira..nekem is oylan van