Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem neked szólt..cska ugy általánosságba
mit cseréltem???
nos...hengert megcsináltattam,dugó,csapágyak,power szelep,tömitések stb...160ba van
,,Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam, kimegyek a garázsba megnézem a vasam! Csorhatom a nyálam, elmennék egy körre , bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre! Kurvára várom már a nyarat, kínomban zabálok még egy kis halat! És ezt így addig-addig csinálom amíg az egészet sugárban kihányom! AZT MONDOM ÉN NEKED MOTOROS BARÁTOM, MOTOROZÁS NÉLKÜL SZART SEM ÉR A KARÁCSONY!!!
Nem olyan súlyos volt mér nagyobb bukta
Snake,angyalka megy már?De gondolom alap ha ilyen jól szerepeltek
írtad hogy kicsúsztál kavicsokra...előttem valamiért az a kép jelent meg,hogy a kavicsoson csuszol ,de világisíts fel ha nem ilyen súlyos a dolog
énis imádom,haverral 2 szer indultunk versenyen,előszőr 3 dikak,utána 2 dikak lettünk
tök jó a csocsó eddig nem is tudtam h szeretem.midneki moccos cuccot kapot karira?én is(csizma+csocsó asztal+pár ruha)
Mire gondolsz
És megzúztad
ok
Különben a mocom egy 2001 es Yz 125
Nincsen nincs digink a kép ami fönt van az mi vagyunk de szar kicsibe jelenítette meg
oksa...jo volna már pályázni...de ha nem jösz akkor szerintem kinézek a bányába és gyakorolgatok kerekezni
uhh
kül van kép a mocidról?
Nem gyorsan vettem a kanyart a pályánkon és keményen kicsúsztam kavicsokra
hogyan?ugratás?
Most lett felújítva az YZ-m kimentem vele és elszámítottam magam....... balfasz voltam
ha esetleg ez nekem szolt akkor te félreértettél vmit
Faisst te mit cseréltél le az YZ-d be
estél?
Spy holnap 9körül benézek!! Megint van 1 kis összejövetel !! Nálunk mán ez hagyomámy fogynak az italok társaságba
Nekem tegnap előtt szakadt ki keményen a mezem és a nadrágom és a protektorom elrepedt
na gerre holnap egy kis pályázást bevállalasz?

BÖFFF