Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs elég hely az installáláshoz.(ezt jelenti)!
Szevasz Laci igen korai vagy!Megyek van egy jo orás melom aztán pihi egész héten!Irtad hogy van valami haverod aki ért a motorokhoz!Kérdezd már meg töle hogy miért nem akkar pörögni az xl hondám pedig 14 15-ös kompreszio van benne a karbi tiszta!7 ezerig elpörög aztán annyi de meg olyan dadogva megy!Vagy aki tud segitsen!!!!!!!!Elöre is kösz!
There is not enough space to install these option.Please free up some disk space or modify your selestions. VALAKI FORDITSA LE NEKEM LEGYENSZIVES.kÖSZI
Reggelt srácok
Na ezért szeretném is eladni ezt a szart de nemkel senkinek ,pedig hibátlan kevest használt
amúgy cross kell
Debiza az
ez nem egy zeus?
Itt az enyém...Neked mien van? csere esetleg nem érdekel?? Habár ha újjat akarsz venni akkor gondolom nem
ja értem igazság szerint azé akarok újat mert ez nem is tetszik meg nem is érzem magam biztonságba benne
Gyakorlatilag kicsiricsié volt nálam mert nyáron befőtt a zártba a fejem és kölcsönkértem ..montad hogy van egy sisakod eladó...csere nem érdekel??
köszi a segítséget! sztem is kurva jók csak azé kell info! ami neked volt az is 20 ezer?
de nálam os volt egy kb egész szezont durván...sztem nagyonkaraj...jól szellőzik meg minden..egyszóval löncs
Kérdezd kicsiricsit neki pont az van....
Nitro bukókról van valami tapasztalat valakinek?
kihalgatlak
Borsodmegyében Emődön
és hol lax?
18 leszek
hány éves vagy?
A teleszkóp szimeringezése olyan 20 e Ft csak párba csinálják
hát az nem 2fillérlesz
Nekem cseréltek sok mindent dugótól főtengelyig hinbarendszert és ezek voltak nekem 150 e Ft De a bal telom kiment arra már nem volt pénzem
szeva boldogot meg mákosat!!