Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó estét, jó szurkolást..
Hát, barátom, venne a tököm 4 ütemet. Én ebbe márciusban beleöntöttem egy liter repsolt, szeptemberben meghúztam a hátsó váznyúlvány csavarját, mert kilazult és zörgött, októberben meg felszigetelőszalagoztam a rohadt hátsó lámpát, mert elmaradtak a csavarjai. Most kezd villogni a piros, fogy az olaj. Néhány karc lett rajta, perec miatt, oszt annyi. Akkor mi a f...sznak a sok pompa?
nem arra voltam kiváncsi h miböl van a powered hanem h tényleg beszarik-e a régiekben(kettéhullik) na de min1
én majd ha motort cserélek egy 250cr(szeretnék)
ki él még ebben a topicban?
ok tavasszal vki ismnek kipróbálom a 250 2t jét
Nah ez értelmes mondat volt
Tuggyatököm, hogy megy-e a power rajta. Benzint meg olajat teszek bele, oszt csapatás után lemosom. Érdekes, hogy miből van összerakva? Fingom sincs. Hálistennek
Nem érne nagy lepetés, inkább kellemes. Olyan siratón, ahol a végén már épphogy marad tempó, még mindíg nem fogy ki a nyomatékból. Én nagyon bírom
kislányom széke :) megúsztam egy laza hajtépéssel ezt a búnt hogy rá raktam a csimmát!
Nem hiszem, hogy általában szar. Bár az enyémen egy 110 kilós manus ül (én), úgyhogy inkább meghúzza magát. De van olyan cimbi, aki néhány éve országos 3. lett enduróban, neki is teccett.
mindenki megvan áldva a suzukik átkával a rosz powerrel h a régiekben igy szar ugy szar,de az irásdobol arra kövezkeztetek,hogy nálad ez nem áll fen,neked mi a véleményed rola?
ugyanilyen szőnyege van a hugomnak.melegséget áraszt
Az jó!
Figy.
Ne röhögj ki de igaz ha most egy nap a dt után kipróbálnák egy ilyesmit! ; akkor non durva lenne?!
Eddig csak lightosabbakkal mentem!
drz 400
sx 125
kx250f
kinek van alvin és a mókusok zenéje?
jelezen sürgősen,akinek van
én nem értek a lovakhoz,de szerintem inkább kezesebb,biztos megy ha téped a szarvát,de a maga 45-50paciával inkább kezesebb,mikor nyáron dolgoztam egy közeli településen ott láttam egy rmx-et 250es volt az is,de ugy járt mint a bringohinto mindengyik ilyen vagy csak azzal volt bibi?
Fasza a csimma
Na persze a székecskéd is
Hát, sajna, vagy szerencsére még csak 37 vagyok. Van a csapatban nálam tízzel idősebb is, megérek menni utána. Egyébként ezzel a vassal bárki tudna menni. Voltak 25-seim is, ez jóval nyomatékosabb, és ráadásul egész délutént végigmotorozok 8 liter benzinből. Röhej, de a kisebbek többet ettek. Igaz, forgatni kellett őket állandóan. Azt mondták a cimbik is, jobb, újabb motorról átülve erre, hogy egész élvezeteset lehet vele menni. Egyedül a kormánya alacsony nekem, majd valahogy kibájlagolom. Egyébként 2 éve nyelezem, összes baja, hogy meglazult a hátsó lámpa
ja és megvan a csizmám jaj de jó
Nah szal nagyon brutál gép az rmx v pedig kezesebb ?
sztem is
csodálkoztam,hogy a végén a nagy kenetésben hogy hogy nem dob be egy superment vagy egy kéznélküli backflippet
Jaja a kis csimpi lenyomott minden dákó fejűt
Az zsír hát öö ... én sem maradtam ki a perecelés(ek)ből
Mennyi idős vagy !Csak azért kérdezem mert majd 1-2-3 év múlva én is 2 t 250-est akarnák
és hogy mennyi tapasztalat kell hozzá meg ilyenek !
látátok ma reggel a tv2ün a motocross filmet? nagyon komoly volt még a csimpánz veretett a kis cros géppel
97-es a vas. Néhányat má pereceltem vele, de nagyon szupi. Könnyű, nyomatékos, max. 2. rúgásra indul. Endúrózunk egy csapattal, szinte csak 4 ütem, egyedül marattam klasszikus. De nem bánom. DRZ-nek má beelőztem többször.