Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlégy.Ezt a helyzetet eléggé sarkítva látod.Nem tudom hogy eléggé értelmezően olvasol e,mert 2x is leírtam hogy szerintem!!!!Amúgy tényleg klasszisokkal jobb a 450-es,de hát ti tudjátok.Úgyis azt csinálhattok amit csak akartok.A kérdésem már csak annyi volna,hogy miért kérdezősködtök ha nem érdekel a vélemény.Köszönöm a lehetőséget a véleménynyilvánításhoz.
Ja az utsó pillanatban jött meg hozzá a fékcucc.Meg szétkaptam az egészet megzsírozgattam minden csapágyát meg ilyesmi.Nagy nehezen szombat estére elkészült a mű.A képekért sorry de már sötét volt mikor fotózkodtam.
lol szecsumx

ennyi erővel akkor minden motor fajtábol a legnagyobbat kell venni?.....
Szecsu kissrácnak sikerül rendbehozni a pitbike-ot?
Na szeva Husky.Nem fikáztam a motort,csupán elmeséltem a vele kapcsolatos tapasztalataimat.És az a tény hogy a 450-est ajánlanám inkább,nem azért van mert a kistestvére alkalmatlan volna a feladatre,hanem mert sokkal jobb,kiforrotabb technikát kapsz ugyanannyi pénzért.Mégegyszer mondom Szerintem...
...ne magadból indulj ki......ha nincs kellő rutin tapasztalat...meg ilyenek...akkor bőven elég egy ilyen 250 es is.......akár kezdésnek is....
Hát a WR 250 elég vérszegény.Mindössze egyszer volt alkalmam kiprószálni egyet,de nem voltam elszállva tőle.A futóműve és a fékei hamisítatlanul Yamahás/jóóó/,de a motorja az amúgy sem túl erős YZF butított változata.A tulaja szerint egész jól bírja/ mármint élettartamra/.Az én véleményem szerint vegyél inkább 450-es WR-t.Jobb választás.Szerintem...
Szeva Spy !! Vazze kimentem a homokbányába olyn háromnegyed 2 körül de senki nem volt kint Azé megmászattam a kecskét!!!
hello mindenki......kellemes ilyen ünnepes mindenféle dolgokat kívánok mindenkinek....mig ilyenek....
Tud valaki tapasztalatot mondani a Yamaha wr 250-f ről? előre is kössz!
mx77 elment jártani a mocit?
Én mindíg a páncélt alúra veszem de kinek hogy
sztm alatta jobban néz ki
Köszi Szecsu!!!!!

Majd igyekszem!!!!
Sziasztok !

Tud valaki segíteni, hogyan tudok videot lementeni DVD-re?

Eddig nem sikerült.

Boldog Ünnepeket mindenkinek!
Az edzésnap azt jelenti,hogy bárki jöhet edzeni.Amúgy meg ne izgulj mi is amatőrök vagyunk.Épp úgy mint ahogy ebben az országban a motorosok igen nagy többsége.
Szeva.jo hallani/olvasni/. Láttam hogy sikerült elcserélni a vasat, meghogy csinálgatod az"új szezeményt" Sok sikert hozzá!!
A pályadíj 1500 huf/motor/nap
Edzésnapok:Szerda délután és hétvégén egész nap.Csak telefonos egyeztetést követően.
Elérhetőségek a fairplay.uw.hu -n az "információk" menü pontban vagy nálam a 0620 3630 775-számon
Megtaláltam az oldalon !!!!
De a hétvégén lehet az edzők között amatőröknek menni?
Én még nem húzom állatul ,de igyekszem!!!!
Szeva Szecsumx!!!!!!!!

Már van olyan mocim, amivel mehetek a pályátokra!!!!!
Mennyi egy napra a mocizás???
Meg mikó lehet menni?
Csátok!!!!Tegnap nem volt időm már feljönni de látom megint irogattatok!!!!Utólag is bolbog karácsonyt mindenkinek!!!Standar fasza a cuccod
Szeva mindenkinek.Pista001 A leírt problémád eléggé komplex.jó volna hallani azt a "dadogva megy"-et.Mivel azt mondod hogy a komp. 14-15 psi,/ami szerintem igen magas érték/a szelepprobléma kizárható.Ha üzemanyagot is kap rendesen,csak a gyújtás lehet.Célszerű egy gyertya cserével kezdeni.Ha nem válik be,én nekilátnék átvizsgálni a kábeleket,kötéseket stb.Ha minden baró,sehol egy sérülés és jó a kontakt akkor a hiba otthon nem,vagy csak hozzáértő ember bevonásával javítható.De álltalában az állórészen található magasfordulati tekercs szokott elégni.Azaz tekercselni kell.Vagy beszerezni egy bontottat.Alkatrész van hozzá bontva is egy ismerősömnek ha kell az elérhetősége írj.
Jó jó de nem kéne közbe smst írni
itt meg mez nélkül
nah beöltöztem
vélemény?
oksa...csak engem fogsz megnézni mert egyedül megyek haverom nem engedik mert karácsony
na de akkor én huzok is,még a légszüröt is bekell pattintanom,ugyhogy olya 11re leszek kint a bányában
csákó