OK
Mondom lehet kellene mert most karira gyűlt 1 kis pénzem (az a baj hogy csak kicsi)de ijesmi mmocit keresek csak drágák
Nekem kezdésnek jó lenne!
Ja és még ha leírnád hogy kb. mennyit megy,és valami árat azt +köszönném
Szevasz pista.Na asztmonta a gyerek hogy valoszinü az lehet a baj hogy a furás nagyon friss és még szorul a gép azért nem pörög ki teljesen amig nincs bejáratva az övével is az volt a baj.
huu...bazdki a dakar.........néha rádőbbenek hogy megint elment egy kurva év....2007....sokkolooo
......a dakarról mindig zéé jut eszembe meg a sisakja "premier"....mindig azt mondja hogy csoró
Fabrizio Meoni is ....ezt horta....
Kösz a kérdést.Nehezen telnek az ünnepnapok.Két napja az égvilágon semmit nem csináltam,csak hörpölöm a jégbort,meg játszok a gyerkőcökkel.Még 1-2 napig el leszek ebben a formában,de utána tuti hogy megzombulok.Azért kimegyek a garázsba minden nap és megnézem a motorokat.Az mindíg felvidít.De igazán csak a jan.6.-át várom :indul a Dakar!!
...mivel egy leszartam mindig a dolgokat ezért "Ő" még mindig nálam áll....sose jutottam ell odáig hogy felrakjam a netre......meg egyáltalán....elfér alapon tőbbed magával ez is a garázsba áll......de attól még elvihatő.......
ha érdekel......ja és nem sokat futtot....
Tom már beszéltem vele meg msn-en is dumálunk,mert régebben úgy volt hogy lesz 1 újabb rx-em!!!
De most ezt néztem hogy nem olyan roszz csak nemtom hogy hány sebességes meg ilyenek
Amúgy köx
Az a matrica,egy közönséges öntapadós fólia amit bármelyik papír írószer boltban lehet venni.50cm széles és méterre adják.ha jól emlékszem métere 450 vagy 500 huf.A felragasztássanál mem árt ha az ember elég gyakorlott, mert nem mindegy hogy merről -merre ragasztod,és milyen technikával.Amúgy lehet bosszankodni a felragasztáskor,mert könnyen gyűrődik meg hólyagos lesz.De kellő kitartással minden megoldható.Lehet amúgy venni kész rajtszámalapot szinte minden típusra az aunernél.Biztos jobb minőségű mint a papírboltos,de lényegesen drágább is
mennyit megy ...pasz...egy kilot bisztos.... de ha téleg érdekel ősszehozzuk
csáo mindeki....