De kitaláltam 1 jobbat! Figyeljetek: Van a Yamahának 2kerék meghajtásu endurója azt hiszem wr450! Ha elkapar a háccsó akko az meghajt valami olajszivattyut ami meghajtja az első kereket! Namost akkó lehetne stoppiezni a végtelenségig Elsó féket ráránt kicsit túlhúzod a holtponton aztán 1 kis gázfröccs és már vissza is jött.... és ezt folyamatosan úgy mint az 1keréknél !! Állítom neketek Amerikába 1 éven belül nyomatni fogják de akkor tuti jogdíjat szedek
Alólam is kiugrana ha kinyitna a póver!! ponta azért váltok kettőbe mert 1be kezelhetetlen lenne!! Kettőbe is póver alatt van végig!A videón ezért nincs nagy hangja!!
Én 2-ben szoktam fölvenni, mert asszem 46-os van hátul, és még a 3-at elváltom, de tovább nem megy egyenlőre. Az a baj, hogy még mindig gyorsulok közben, pedig a sárvédő néha kracsizik..
Én is boldog karácsonyt és boldog újévet kivánok mindenkinek!Az összes motorosnak meg aki még fog motorozni annak meg csak annyit hogy nehogy még ebben az évben összetörjétek magatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
sebességet végig tudok kerekezni...váltás néha összejön...de majd megpróbálom amit mondtál gerre..
én mindig 3asban nyomattam mert a többiben kirepülne alólam
1esben fel és rögtön kettes...asszem lesz pár bukta ha 1esben megtekerem a kart
Ez igaz mert ha mész emelkedőnek felfelé Már alapból 1 kicsit hátra vagy dőlve és nem kell anyyit emelni az első kereken h. holtponton legél így nem is annyira félelmetes viszont amikor sík uton gyakorlod ez az emelés kevés lesz ugyhogy ez naon becsapós!!
most ment itt a Jézuska előttünk egykeréken ugyhogy sztem nemsoká felétek is menni fog!!!!!!!
S mindent ami fontos nektek./motor/
Békés, Boldog, Szép Karácsonyt
ja és sok-sok lóerőt kíván mindannyiotoknak és magamnak zé
én mindig 3asban nyomattam mert a többiben kirepülne alólam
1esben fel és rögtön kettes...asszem lesz pár bukta ha 1esben megtekerem a kart
csű
namajd meglesem h nekem mekkora van csak szabaduljak meg a géptől
gerle...nekem 52es van hátul
én ugy halottam hogy kerekezni könyebb megtanulni ha lejt az út és felfelé gyakorlom
igazez?