Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, de szerintem ebben a forumban még nem oltogattam senkit.
És ez nem is oltogatás volt.
ja de már rég raktam fel oda képeket
jah star blokk de van bene mindenféle motorból
unokatesómmal szoktunk vele hülyülni,kurvajó móka ám,motorikusan is ép,1 rugásra indul
ezzel is szoktunk gáz-kuplungosat jáccani
csak megemitetem
Ez fent van az oldaladon a Bikepicsen is nem?????
ennek a szerkezetnek ha jol emléxem egy star blokk a szive??? és mire használjátok ezt az aszfaltszaggatot?
nehogy már megsértődj
csákó!!!!!!!
Na mára a részemről ennyi.Szasztok és balesetmenteset mindenkinek.Csőváz.
Gecc má megin emberkedik az Nth rokona!!!!! Mámint a vidimnél!!
Ma faterék kimentek olaszba és engem + itthon hagytak
De ha minden OK és lesz kint rx akkor szombaton meglesz és vasárnap megyek csapatni gyomára!!!!!
tudtam hogy ahogy idejösz,már oltasz
Mocizás elött meg kéne tanulni min ültök
téleg,el sem mondtam mult hétvégi rogramomat,ennek cseréltük ki a első ,,telóját" uncsitesómmal

már nincs rajta aza sárga fos,csak kipróbáltuk mien rajta
jót biztos nem tesz, de emléxem kiskoromba mikor apu vitt a sámsonnal, akkor mindig lenyomtam a tankon ülve vhogy a berugokart és mondtam hogy brekeg a simson apa legnagyobb örömére
ma elmegyünk 27 ezerig?
köcönöm a kielégitő választ
ja az király szokott lenni
AZ a darálás amit hallasz a berúgókar tengelyen lévő,szabadonfutó előtét kerék hangja amint épp kapcsolódik a meredek emelkedésü berúgókar tengelyen fixen lévő fogaskerék párjával,mikőzben a kuplungkosárral is hajtásban van.Elég tudományosan hangzik,de egyszerűbben nem tudom megfogalmazni.Pontosabban de:Nem tesz jót a berúgószerkezetnek ha a motor jár és te rajtafelejted a lábad a berúgókaron.De a motorodnak semmi baja.
nem gyilkolod meg
a földesen is király jah,akkor megy mindenfele a föld,azt imádom ugy szoktam hogy ha lehet mondani crossmotornál,hogy tiltásig,akor ugy,hogy 2 ben tiltásig pörgetem pár másodpercig mindig,aztán visaveszem egy pöpet a gázt,kb olyan 1/10 ed részt veszek visza

a betonon kurvajóha hideg,csak a kuplungal jáccok,azt fék nélkül imán elpörög a kerekem,meg mindig pörgök fék nélkül csomót
Én a földön szoktam streetfighterkedni:Pl vizes füvön rádőlök a kormányra +elsőfék+nagy gázzzzzzzzzzz
Hát te nemtom azér még nem akarom meggyilkolni a gummámat
én ilyen játékokat inkább földön jáccok