jah star blokk de van bene mindenféle motorból
unokatesómmal szoktunk vele hülyülni,kurvajó móka ám,motorikusan is ép,1 rugásra indul
ezzel is szoktunk gáz-kuplungosat jáccani
jót biztos nem tesz, de emléxem kiskoromba mikor apu vitt a sámsonnal, akkor mindig lenyomtam a tankon ülve vhogy a berugokart és mondtam hogy brekeg a simson apa legnagyobb örömére
AZ a darálás amit hallasz a berúgókar tengelyen lévő,szabadonfutó előtét kerék hangja amint épp kapcsolódik a meredek emelkedésü berúgókar tengelyen fixen lévő fogaskerék párjával,mikőzben a kuplungkosárral is hajtásban van.Elég tudományosan hangzik,de egyszerűbben nem tudom megfogalmazni.Pontosabban de:Nem tesz jót a berúgószerkezetnek ha a motor jár és te rajtafelejted a lábad a berúgókaron.De a motorodnak semmi baja.
a földesen is király jah,akkor megy mindenfele a föld,azt imádom ugy szoktam hogy ha lehet mondani crossmotornál,hogy tiltásig,akor ugy,hogy 2 ben tiltásig pörgetem pár másodpercig mindig,aztán visaveszem egy pöpet a gázt,kb olyan 1/10 ed részt veszek visza
a betonon kurvajóha hideg,csak a kuplungal jáccok,azt fék nélkül imán elpörög a kerekem,meg mindig pörgök fék nélkül csomót
És ez nem is oltogatás volt.