Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 ebként ti szoktatok jáccani olyat,hogy a hideg betonon gázal meg kuplungal folyton kapartattok,meg pörögtök öszeviszza ?
nálam mindig az van csanaki ha lenyomom
Velem is volt már de én is úgy tom hogy néha néha megesik de nem árt neki de nem is használ
vagy berugo tengely?hüm. inkább megse szolaltam volna
a fötengejjel van ha jol tudom kapcsolatban az a hang,1-2sikerül lenyomi véletlenül enm lesz semmi baja de ha sokszor akkor az már nem hasznos
KTM 2000 előtt:
Keine tausend meter
kérdésem lenne
ecer berugtam a mocit ,és véletlen még1 szer lenyomtam a kart egy picit
akor olyan hang jött ki belőle mintha darálna valamit.létezik hogy darál valamit? esetleg a dugót? minden motornál igy van?
Húú.. néztem ezt már.. jó árban van meg minden, jónakis tűnik, pont jó lenne nekem, de vajon milyen motorikusan? Ez már vagy fél éve van hirdetve... és nem vitték még el enniyért?
aha értem köszi!!de nekem olyan is jo h a kemárobol kimegy egy zsineg és ottvan egy kis webcamszerüség!!mikor rendelted??az e-bayröl tuti nem rendelek!kb 3honapja várok egy 15ezres sapkát...
nekünk miért niiiiincs
Akinek van a kábelen ab moteurs Aokvetlen kapcsoljon oda .A 80-as évek MX világbajnoki futamairól van dokumentumfilm.Elég retro,de érdekes.
link
ez a jó vétel
csátok.
fu geci olyan baba lett a kpufogom felpoliroztam az egészet mint egy tükör olyan az egész

gerre:oksa
néhány kérdés a rugatással kapcsolatban:
1melyik nap mennénk?szombat?vasárnap?
2hányan?gondolom szolsz pár cimbidnek.
3merre??és kb hány km??? vagy csak ugy céltalanul?
4a legfontosabb NEM VAGYOK PROFI szoval nem bírok olyan tempoban menni mint te/ti és
ha nektek probléma akkor,szolj! mert nem akarok valam isten háta mögötti erdöben ottmaradni
20 ejúró
németből mennyi a kiszállítás?
Aha akkor neked jóval könyebb!!!!
én egyikről sem, mert a kinti barátom intézi. Kint az USAban egy motorszerelő műhelyben dolgozik, és a beszállítóiktól tud rendelni olcsóbban. Én csak kiválasztom mi kell és küldi...
Keselyu te meikről rendeltél?
de megoldottam a dolgot és be is fizetettem a melóssal aki csinálta a hülyeséget a vamzert meg keresem és szűkűl a kör
akkor szerintem nem ártana éjfél felé minden nap hangolni a kipufogót az YZ450en...
mert f@sz.......pó vamzer g.....ik
de miért dobtak fel?
még be sem költöztem a házba és már valaki feldobott és 4kilóra megbasztk
Köszi a leírást, átgondolom.
A Motoworldracing ba meg ezekbe amcsikba az a szar hogy vagy gecisok a kiszállítás vagy magyarra nem is lehet:PlMotoworldracing