Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na figyujatok mitt tegyek rá a teleszkop szárra hogy nem menyen rá sár.Látom faisstnak is van valami rongy vagy mi harisnya vagy nemtom mi.Meg zozeenak is van rajta.hmm nemtom
kösszi remélem te is teszel fell képet a kérorol
de az enyim 350e
razer veddm eg az én cr emet
jó lett a ház laci gratula
Ha kezdö vagy akkor jó neked még a 250cmm nem kell nagyobb egyenlöre .Azzal tudsz tötyörögni is ha akarsz.
mindeggy de csak 200000 ft-ig mondj vagy 250 e -ig pls??!!!
pénzed mennyi van?
Kawasakit kx 80-vagy 85ccm-eset vagy Hondát de ne legyen nagyon szétkínozva!!!!
szoktam motorozni az eggyik barátom motorjával 85ccm-eset vagy 125ccm-eset???amatőr vok még de már egykerekeztem egy Honda crf 100-al!!!
van itt valaki aki Tiszakécskén laki?????
majd tavasszal viszem aszalósékhoz....
mikor állitatod már be végre,hogy ne fulladjon?
első kerék macerás....fékhez kellenek cuccok...igaz hátra is de azért mentem vele tegnap 1 karikát hátsó fék nélkül 135 körül volt 5ös vége de még fulladt
mire akarod használni? max hány CCM legyen? még csak amatőr vagy,vagy már volt endurod vagy crossod?
kössz de miylen motor vegyek használtan???
azt má nemtod mi??
xlzx beraktátok az első kereket is?
bemész a boltba és veszel...30 körül már van
Nemtud valaki eladó cross csizmát????meg nemtom milyen cross vegyek malyd valaki adjon má tanácsot!!!
csá
miben?
Valaki segítsen má!!
császtok
jóreggelt vagy már nemsoká delet!
már egész jólműködik a térdem, tegnap is motoroztam vele csak még kicsit nehezen hajlik ugyhogy csak lassan.. majd fokozatosan megjavul . és kivel miújság?
persze...csak máshol ..../gondolj amire akarsz/, a gépem már a téli álmát alussza, non fáztam már rajta