ez is igaz maradjon csak kint. Ezeket a motorokat,csak sportcélra lehet használni,forgalomban nem vehetnek részt.viszont ha pályán,vagy saját kertben,saját mezőn azt csinálsz vele amit akarsz nekem is van akkora kertem,h simán lehet gyakorolni benne és próbálna meg valaki azért szólni
Zsolti nem jól tudod a szabájokat.A mezei ut is közut .Hát igen ez van "sajnos".Tehát ott is nyugodtan utánad mehetnek és elkaphatnak még a határörök is.A határörök még kint a közuton is igazoltathatnak nyugodtan.És ha baj van akkor hivják a zsernyákot és ö majd intézkedik.
Ez már igaz!Az a baj,h a dekor kb 1 edzést bír ki motocrossban is,mert lerugja az ember és csúnya fekete lesz.Eladásnál jó csak,nem véletlen használják a versenyeken a tartalék fekete idomokat,aztán eladni meg a gyári dekorosat visszateszik Csajozni meg nem ilyen motor kell,hanem gyorsasági,arra viszkednek a csitrik
Felénk a zsernyákok miatt a márkajelzés se jó ha látszik,mert tudják milyen tip motort kell keresniük.
Mostanába nagyon bevadultak,még a tarlóra utánnam jöttek a kis naivok.
Ott már nem is ugathatna,az már nem közut.
A külsejével a motornak én se foglalkozom csak ha lerakom hosszabb időre vagy eladom.
Kb akkor mosom csak le,mert mindig összemaszatolom DE EZÉRT VAN!!!!!!!!!!
Én nem csajozni vettem,hanem ezzel torzulok kint a szavannákon felénk.
Ha majd csajozós moci kell, mindig tiszta,rikittó szinü motorom lessz meg új !!!!!!!!!!!
Ja és csak egykerekezve járok majd az utcákon ahol látnak!
De ahhoz el kéne vállnom,úgy hogy ezt is elbuktam!!!!Majd a következő életemben!!
jaja,ez tiszta sor,nekem sem a külalak a lényeg..meghát akinek a külalak a lényeg az vegyem egy szép 1000-est.
csak azért kérdeztem mert elégé máshogyan néz ki a mostani jelenben.
ja és kézvédö is elkopott 1 év alatt
másodszor nem rossz az oxstar nekem is az a csimma 40-50 közötti árfekvés és 2.5 éve nyúzom és most kezd szétesni de hozzáteszem sokatt van rajtam/előtte sidim volt hát nem egy kategória ez árban is érződik sajna/ de azért nyugodtan megveheted
amúgy egy éves kb.a kép ..................ennyi idő alatt meg endúróba el kell ,hogy kopjon én a külalakkal igazából nem nagyon foglalkozom inkább műszakilag legyen kifogástalan mert a húszezres matricák másnap lejönnek ha nem a fák alatti áthúzgálások miatt akkor a borotva szedi le ezért a mosogatást se erőltetem feleslegesen sokszor mert az se használ főleg , hogy majd mindennap megyünk .......hát ez az endúró hátránya a cross az motorbarátabb dolog .........ha valami letörik azért azt csavarozok rá mikor hazaérek......így se olcsó mutatvány képzeld el ha még szépségversenyt rendeznék ............általában a szép motorosok nézegetik a felmenőket meg a szopós helyeket .................én inkább motorozni tartom.
azon már gondolkoztam milyen lesz ha veszek új ...vagy újszerű lovat bevinni a dzsungelbe egy nap alatt csökkenteni az értékét egymillával
mindjárt keresek valami képet csak nincs a gépen , valami cd-re kiírtam biztonsági mentés gyanánt és az meg elveszett
a kartervédőm meg gyári /nem honda hanem valami francia hárombetűs kutyaszar /hirdetik az abmotorson van a lábamnál a főfékhengernél is belőle
Felénk a zsernyákok miatt a márkajelzés se jó ha látszik,mert tudják milyen tip motort kell keresniük.
Mostanába nagyon bevadultak,még a tarlóra utánnam jöttek a kis naivok.
Ott már nem is ugathatna,az már nem közut.
A külsejével a motornak én se foglalkozom csak ha lerakom hosszabb időre vagy eladom.
Kb akkor mosom csak le,mert mindig összemaszatolom DE EZÉRT VAN!!!!!!!!!!
Én nem csajozni vettem,hanem ezzel torzulok kint a szavannákon felénk.
Ha majd csajozós moci kell, mindig tiszta,rikittó szinü motorom lessz meg új !!!!!!!!!!!
Ja és csak egykerekezve járok majd az utcákon ahol látnak!
De ahhoz el kéne vállnom,úgy hogy ezt is elbuktam!!!!Majd a következő életemben!!
csak azért kérdeztem mert elégé máshogyan néz ki a mostani jelenben.
ja és kézvédö is elkopott 1 év alatt
először is mi van Rzsoltival ???
másodszor nem rossz az oxstar nekem is az a csimma 40-50 közötti árfekvés és 2.5 éve nyúzom és most kezd szétesni de hozzáteszem sokatt van rajtam/előtte sidim volt hát nem egy kategória ez árban is érződik sajna/ de azért nyugodtan megveheted
amúgy egy éves kb.a kép ..................ennyi idő alatt meg endúróba el kell ,hogy kopjon én a külalakkal igazából nem nagyon foglalkozom inkább műszakilag legyen kifogástalan mert a húszezres matricák másnap lejönnek ha nem a fák alatti áthúzgálások miatt akkor a borotva szedi le ezért a mosogatást se erőltetem feleslegesen sokszor mert az se használ főleg , hogy majd mindennap megyünk .......hát ez az endúró hátránya a cross az motorbarátabb dolog .........ha valami letörik azért azt csavarozok rá mikor hazaérek......így se olcsó mutatvány képzeld el ha még szépségversenyt rendeznék ............általában a szép motorosok nézegetik a felmenőket meg a szopós helyeket .................én inkább motorozni tartom.
azon már gondolkoztam milyen lesz ha veszek új ...vagy újszerű lovat bevinni a dzsungelbe egy nap alatt csökkenteni az értékét egymillával
mindjárt keresek valami képet csak nincs a gépen , valami cd-re kiírtam biztonsági mentés gyanánt és az meg elveszett
a kartervédőm meg gyári /nem honda hanem valami francia hárombetűs kutyaszar /hirdetik az abmotorson van a lábamnál a főfékhengernél is belőle