Hy nemtudom mennyibe kerülhet cr-be rugó!!!
Mondjuk a trafo nem lehet a hiba? Mert mondom igy is megy de nem ugy ahogy kell!!
Benzint szentem meg nem kap sokat!!!
Meg az mindig így volt beállítva, és jó is volt mindig is!!!
Az XR-hez bontott alkatrészt biztosan találsz Komárom-Esztergom megyében Tarján nevű településen Szatyina Géza elvtársnál.Szerintem megoldható postai utánvéttel is.A száma 06 20 427 1314.A tag használtmotor kereskedő,bontós szervizes off road mindenes.Szerintem tuti tud segíteni.
A Technoflex valami import portékát árul,hogy honnan származnak a termékei azt nem tudom.A srác/tulajdonos/szerint szinte mindenhez gyártanak rugót a motorokén túl az autósportba is.Bazinagy árukészletük van és ugyan idáig még nem mentem a telóikkal,de sok jót hallottam róla,valamint láttam már EB-n menni motort az ő tuningjukkal.Amúgy a tulaj az egyk haverom katonatársa volt,engem úgy mutatott be neki valahol egy versenyen.Nagyjából ennyi.Kori:szálláslehetőség van elég.5km-es körzetben legalább három fogadót tudok.Az egyik 1,5km-van a pályától.Főzésről szó sem lehet,ugyanis bejáratott mesterszakácsunk van az efajta rendezvényekre.Amúgy a pálya teljesen szabvány nemzetközi szintű versenypálya.
hát akkor...nagyon valószínű sok a nyál..... vagy a szivató marad rajta vagy túlfolyik a karbi és emiatt csinálja de ilyesmi a bajság főle ha melegen egyre jobban dadog....de azért látni kéne valami szerelőnek
Szevasztok!Érdeklödnék nincs e valakinek 125-ös xl-hez fordulatmérö spirálja vagy hogy hol tudnék szerezni?Ha valaki tudna segiteni nagyon megköszöném!
Csákány!
Üdvözlégy.A Robi haverod nem sokat tökölt.Ilyen hamar sikerült neki eladni a Yamit? A KTM pedig ismerős csak nem tudom hogy honnan.A korinak üzenném hogy megtalálhatók vagyunk a weben a fairplay.uw.hu címen.Nem egy nagy szám a lap,de legalább van.A pályáról találsz fent képeket,leírást.Xlzx A Technoflex-nek a tulaja Villányi László a tel. száma már nálam van,de ha tudsz estig várni meglesznek az egyéb elérhetőségei is .A számot elküldöm mail-ben
Mondjuk a trafo nem lehet a hiba? Mert mondom igy is megy de nem ugy ahogy kell!!
Benzint szentem meg nem kap sokat!!!
Meg az mindig így volt beállítva, és jó is volt mindig is!!!
De minél melegebb annál rosszabb!
Csákány!
Nyájlonyzsacskóhenger
multhét csütörtökön lett leadva a rendelés...
szerintem ezen a most a héten megjönnek a cuccok
és hétvégére kész
a képen a legújabb titkos láthatatlan tuninghenger és kipufogó van a jézéden??
Pedig te írtad!!