Gabulyával beszéltem azt mondta ez mnden motornál előfordul
ne foglalkozzak vele
haverom rm250-nél is van ugyanez,csak hogy lejött a cső azért feltünő
levágtam a csőből visszadugtam szombatom motoroztam semmi gond nem volt
most kormány után járok nem tom hol kéne
debrecenben néztem alut 22 est 8 kiloba, de még szét nézek nyíregyen is, ja meg krosszsárvédőt teszek rá
figyelj!
legjobb tudásom szerint:kezdésnek a helyedben vennék egy dt125r-t(kb 300eft alatt), arra nem kell sokat költeni nem is fog hanyatbaszni,de tudod élvezni vele a motorozást,belekostolhatsz vele a kroszba is meg enduroba is hogyha ezt kimotorozod akkor jöhet egy erősebb(attol függ mi tetszett meg krossz vs enduro) Egy krosz fenntartása általában mindig több, mint egy endurojé
kezdésnek pedig jo a dt.125 krosz azért nem jo, mert hogy abbol kihozd a lóerőt ahhoz pörgetni kell folyamatosan, ahhoz pedig kezdő vagy egy 250-est már nyomatékos ,de az meg tapasztalt motorosaknak is durva
én is dt80al kezdtem
igen edig igaz nagyon bizonytalan voltam...(lehet most is)de már van elképzelésem..az a baj h semit nemértek a motorokhoz..és sajnos olyan környezetben nöttem,növök fel ahol mindekinek a tudása a motorokrol anyi mint enyém!!anyámal és tesomal élek..!!tesom nem anyira motorpárti..(max robogo).!!egyet tudok szeretnék motorozni!!(meg robogozni is szeretek)!!! na de ahoz h nagyobb motort vegyek kell pénz is!!azt meg csak ugytom ha nincs robogom!de ezt feláldozom!!tudjátok vannak olyan emberek akik pl kép alapján is vágnak dolgokat..én még élöbe se..és nem szeretnék fejetlenül olyan motort venni amivel csak a bajvan..amivel átbasztak és esetleg egy fára akadok hamar..!!ha az elején se kérdezösködtem volna akor (pl simán megvettem volna a kx 250..amivel könyen nemszép végem lett volna)anyám nagyon ellenzi ezt az egész motorozást!!én már valamenyire puhitottam és mostmár eljutotta oda h saját pénzemböl azt veszek amit akarok és tellik:D na tehát..a mostani elképzelésem az h 125ös 2t cross szeretnék de lehet enduro!!ezt majd elválik!!azt nemtudom h mikor kellene..érdemes e 2évet várni és akor jobbat veszek olcsobban..csak adig meg kimaradok sok élményböl és rutinbol..vagy most kéne 1et venni és mire kimegyek eladni..!!igazábol nemtom h h lehet ezeket a motorak eladni..és hasonlok..azt észrevettem h a robogot nem olyan könyü...:( na mind1. a quad a 4t supermoto...ezek mind mind késöbbi álmok és vágyak..ezt a mostani kezdömotorhoz nemszabad hozzávenni...enyi lett volna!!!
nem vagyok profi motoros!!!!!!!!!!!
de szerintem te sem vagy magaddal tisztában
eddig krossz
most quad meg supermoto-kész
ennyire nem lehetsz bizonytalan
legyen egy kis önbizalmad, ha mindenhez így állsz nehéz lesz az élet
de a képek nem lettek olyan jók. lassan összeáll a videó és akkor felpakolom. utánna hallgatom a kritikát.
a pályán azt mondták hogy ahhoz képest hogy 1 hónapja van crossmotorom egész jól fejlődök.
remélem ez ilyen ütemben megy továbbra is
ezelőtt csak enduroztam meg nyáron a dt vel ugráltam. de a cr el nem lehet 1 lapon említeni
most mé kell így leordítani? jól megfontolja a dolgot az biztos.
Faisst: a mint a képeiden mondta nekem szólt?
ha igen akkor nem értem mit kell itt arcoskodni. sztem senki nem úgy született hogy egyből 15-20m eket ugrott.
mert fáj az h kérdezek valamit mert nemtudom..???na jo akor megkell mondani és eltüzök a forumrol....bocsi nemtudtam h itt csak profi mindentudo motorosok vannak...na csá..
szevasztok!!!
fireball:amugy tényleg van Csanakiról videó és jol keni!!!!
nadrabiszabolcs: te meg döntsd el hogy mit akarsz, ne fáraszd itt a népet!!!!
nem tom minek lúzerkodsz itt a faszságaiddal!!!!!!!!!!!-hú de finom voltam pedig már pár pohár nedűt felszívtam:)
Boldog névnapot!!!
ne foglalkozzak vele
haverom rm250-nél is van ugyanez,csak hogy lejött a cső azért feltünő
levágtam a csőből visszadugtam szombatom motoroztam semmi gond nem volt
most kormány után járok nem tom hol kéne
debrecenben néztem alut 22 est 8 kiloba, de még szét nézek nyíregyen is, ja meg krosszsárvédőt teszek rá
kanyarban kell tudni uralni a gépet
Amúgy nábrádi szabolcs döntsél, és minél hamarabb annál jobb hidd el!Vegyél egy xarabbat is ,de érezd meg az ízét ,és rájössz, hogy ízlik e vagy nem!
legjobb tudásom szerint:kezdésnek a helyedben vennék egy dt125r-t(kb 300eft alatt), arra nem kell sokat költeni nem is fog hanyatbaszni,de tudod élvezni vele a motorozást,belekostolhatsz vele a kroszba is meg enduroba is hogyha ezt kimotorozod akkor jöhet egy erősebb(attol függ mi tetszett meg krossz vs enduro) Egy krosz fenntartása általában mindig több, mint egy endurojé
kezdésnek pedig jo a dt.125 krosz azért nem jo, mert hogy abbol kihozd a lóerőt ahhoz pörgetni kell folyamatosan, ahhoz pedig kezdő vagy egy 250-est már nyomatékos ,de az meg tapasztalt motorosaknak is durva
én is dt80al kezdtem
ráadásul falubeli
mi újság van motorvásárlás terén?
Nem lehetsz ennyire tehetetlen!
de szerintem te sem vagy magaddal tisztában
eddig krossz
most quad meg supermoto-kész
ennyire nem lehetsz bizonytalan
legyen egy kis önbizalmad, ha mindenhez így állsz nehéz lesz az élet
a pályán azt mondták hogy ahhoz képest hogy 1 hónapja van crossmotorom egész jól fejlődök.
remélem ez ilyen ütemben megy továbbra is
ezelőtt csak enduroztam meg nyáron a dt vel ugráltam. de a cr el nem lehet 1 lapon említeni
Faisst: a mint a képeiden mondta nekem szólt?
ha igen akkor nem értem mit kell itt arcoskodni. sztem senki nem úgy született hogy egyből 15-20m eket ugrott.
ha nem akkor sorry
csáó
cső
fireball:amugy tényleg van Csanakiról videó és jol keni!!!!
nadrabiszabolcs: te meg döntsd el hogy mit akarsz, ne fáraszd itt a népet!!!!
nem tom minek lúzerkodsz itt a faszságaiddal!!!!!!!!!!!-hú de finom voltam pedig már pár pohár nedűt felszívtam:)
www.sportmotor.hu/motoros_vide...
nézzétek emg a hozzászólást
nagyon ért a motorohoz
nemnagyon tlaálkoztam vele itt sportmotoron,,pedig nézegetem a videokat