Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hellóka, ma mentem végre 1 kört de csak lightosba!
leszedtem a műanyag vackot a lábamról, csak igazán meg nehezen hajlik a térdem ugyhogy csak óvatosan.. de legalább mentem.
Üdv mindenkinek
IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt nem írták,h ne crossozz az erdőbe..
jó reggelt! theo jó is az a matrica...mert ugye a szép auton milyen csunya a nagyrendszámtábla, így meg kis cuki és nem kell kifurkálni sehol , a Rexen is jövőre matricás lex...
www.sakalcar.hu/theo

Ilyen.
Megtennéd, hogy regelsz+szavazol egyet?
Nyakat! milyen otó is ez?
Jó napot, erős nyakat!

Nekem is matrica van az autón, de a forgalmiba nincs beírva, így vettem. Eddig nem baszattak, mindig mondom, hogy mutassa meg, hogy hova férne el a rendes. Műszakin szokott kis probléma lenni, de azt meg szoktam olajozni, hogy gyorsabban menjen.
igen de már rá is melegítetem egy haveromra .........úgyhogy ez volt a legrövidebb ideig meg .....
irigyenlek! j motoros vagy! én meg csak szerelem mindig a kecskét de hát ez van
Kösszii
hello Csanaki jó a videód! gratula!
Zozze még te is itt vagy?????Most te vattél 1 250 es Yzt?
asszem akkor körbe letakarom,bekenem a két oldal deknit kromofággal aztán csisdzoló krong! azt ha jól megy a közepe a motor blokk fekete marad aztán egy narancs sárga csíh utána meg a honda felirat oldalt lenne még narancssárga
kromofág az leszedi a festéket...................amúgy szevasztok
szerintem jól nézne ki.
próbáld meg kromofággal. de vigyázz mert nagyon brutálul oldja a festéket!!! szal a műanyag elemekre rá ne csöppentsd mert megmarja, de a fémet nem bántja... csak a festéket szedi le!!
sok munka?
és ha csak a két oldal deknit pucolom le? gondoltam biztos van valami fúrra rakhat itzé ami leszedi! vagy ötlet? olcsón házilag akarok valamit váktoztatni rajt!
jó kis meló lesz ha nekiállsz.
Na skacok most figyu kicsit! ha én azt a ronda fekete festéket lecsiszolom a blokkrl meg mindenhonnan az lényegi változást nem hoz a motorban de nekem jobban tetszene asszem! szerintetek? neki állok és ledörzsölöm a felnikről meg mindenhonnan és a honda feliratot meg átfestem! alu szín blokk nagyon gáz lenne?
véleményeket a ,,szeretlek shabika" jeligére várom
nem neked írtam kedves!
Nya további szép estét...léptem
bocsesz ha ez okoskodásnak számított shabika...
Jó éjt mocisok!!!!!!!!!!