hellóka, ma mentem végre 1 kört de csak lightosba!
leszedtem a műanyag vackot a lábamról, csak igazán meg nehezen hajlik a térdem ugyhogy csak óvatosan.. de legalább mentem.
jó reggelt! theo jó is az a matrica...mert ugye a szép auton milyen csunya a nagyrendszámtábla, így meg kis cuki és nem kell kifurkálni sehol , a Rexen is jövőre matricás lex...
Nekem is matrica van az autón, de a forgalmiba nincs beírva, így vettem. Eddig nem baszattak, mindig mondom, hogy mutassa meg, hogy hova férne el a rendes. Műszakin szokott kis probléma lenni, de azt meg szoktam olajozni, hogy gyorsabban menjen.
asszem akkor körbe letakarom,bekenem a két oldal deknit kromofággal aztán csisdzoló krong! azt ha jól megy a közepe a motor blokk fekete marad aztán egy narancs sárga csíh utána meg a honda felirat oldalt lenne még narancssárga
próbáld meg kromofággal. de vigyázz mert nagyon brutálul oldja a festéket!!! szal a műanyag elemekre rá ne csöppentsd mert megmarja, de a fémet nem bántja... csak a festéket szedi le!!
sok munka?
és ha csak a két oldal deknit pucolom le? gondoltam biztos van valami fúrra rakhat itzé ami leszedi! vagy ötlet? olcsón házilag akarok valamit váktoztatni rajt!
Na skacok most figyu kicsit! ha én azt a ronda fekete festéket lecsiszolom a blokkrl meg mindenhonnan az lényegi változást nem hoz a motorban de nekem jobban tetszene asszem! szerintetek? neki állok és ledörzsölöm a felnikről meg mindenhonnan és a honda feliratot meg átfestem! alu szín blokk nagyon gáz lenne?
véleményeket a ,,szeretlek shabika" jeligére várom
leszedtem a műanyag vackot a lábamról, csak igazán meg nehezen hajlik a térdem ugyhogy csak óvatosan.. de legalább mentem.