Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na szevasztok....
huu mekkorát zuzattunk ma..nagyon karaj volt
Elképzelem ahogy Bús Balázs szalad a jézé uán a flóriánon cikázva az autók között
jaja
az lefelejtettem
aztán utána akartam irni..de gondoltam hogy azt majd te hozzáképzeled
bárhol
uhh, ez tényleg nagyon szép
Nagyon zsir a géped ICI csak gratulálni tudok!Mennyiért sikerült megvenned?hányas évj?
rugós alátét
számomra bármelyik polágmester alátét
Tényleg faja a gép, a polgármesterre meg szarni kell nagyívben, úgyis gondolom pályára vetted. Ott meg ő csak egy utolsó rugós alátét...
ez így is van! nem rossz csak kíváncsi voltam az árra mert 699,aztán 650 volt
ja amugy zsír a verda
de én ránéznék a dugóra meg a hajtókarra
nem néz ki rosszul ...sőt
amúgy meg a versenyzősdi nem a legnagyobb baj a motornál mert lehet mentek vele mint az állat de odafigyeltek rá mi kell a gépnek........ de egy trehány amatőr sokkal többet tud ártani soxor
Szép moci
ha versenyeztek vele sztem 1értelmű h versenykész és karban volttartva...versenyre nemszabadna hulladékkal menni
karban volt tartva a moci?
mert azt tom hogy versenyztek vele
ici ne törödj vele... de én azt montam volna h nemtudod h kié...vagy h csak kiprobáltad a haverdét...
mennyiért hoztad el?
Hát emberek úgynézki hogy marad az RX!!!
Igen az övé!
ez mx2jé volt nem?
Hellosztok!
Tegnap vettem egy 25-ös Cr-t.Nagyon zsir! Ja és ma már itt volt a polgármester h kié a 115-ös rajtszámú motor , mert kicsit gyorsabban közlekedett.Mondom az enyém benn áll a garázsba.Azt mondta h ennek még lesz következménye aztán elhuzott.
Na idess Kori.Ráleltem a hirdetésre amit annyira kerestem Azaz CRF 450 komplett műanyagszett,rajtsegítő,fúvókakészlet valamint a leg lényegesebb GÉPKÖNYV!!! Mindez 65000 huf.Ez a legjobb hír a héten.
hát igen az ár még kérdéses vagy ha nagyon nem jön össze akkor lehet szerezni olyan telót ami állítható,mert rxből is van olyan....csak azt mondják h bármerre tekergeted semmi különbséget nem érzel...de majd meglátjuk,annyira profin úgyse fogom tolni,egyelőre csak kicsit le kell lustítani a telót,az jó lesz olajjal
Szép estét crossördögök
Elöre is köszönöm a segitséget!