Én nemtom nem is értek hozzá de 500kx et lehet rendszámosítani?????Mondjuk Fehérnél láttam már uccaisított 250 es Yz t.Ha még itt lenne Mr 2ütem ő adna neked felvilágosítást!!!!!!
Hy!!!!Na látom este volt termés megint!!!!!Én 1 épként Fireball al nem akarok összeveszni meg mással se csak nemtehetek róla hogy nincsen olyan képünk mert sajnos még se nem a fényképezőnk se nem a fényképészünk nem profi!!!!Na jó előbbin annyira nem múlik.Ezért van általába csak ugratós vidi meg nem tudok 15 méter magassat repülni mert ugye azt könnyebb volna lekapni!!!!!DE mind1 már meg dumáltam hogy hétvégén csinálunk képeket ha minden jól sikerül és alakul!!!!!Faisst kössz hogy beraktad a vidit helettem!!!!!
kezd megtetszeni a motorom eddig 3-ba csak kuplunggal emelte ki az elejét,de az sem mindig jött össze. Ma pedig 3-ba gáz és megránt majdnem hanyattestem.. kúrvajóóó
Ja és faisst ne basztasd ádit mert tényleg nem azért van ez a forum hogy basztasátok egymást.Aki már kicsit jóbban tud az már lefikáza a másikat .Ez a forum azért van hogy akki nagyon tud vagy csak tud mint te is az tanácsot adjon a másiknak aki kevésbé tud.Nehogy már legyen egy forumos találkozo asztán vérfürdöbe torkoljon az egész mert mindenki basztat mindenkit .Na ez az én vélaményem.Érdemes rajta elgondolkozni
Szevasz nábrádiszabolcs.Na figyu szerintem ne vegyél te még crossmotort vegyél egy fasza endurot.Aval megtanulsz motorozni egy kicsit és ha mész külföldre akkor majd eladod.Szerintem ez a legg okosab döntés.De azért meglehet érteni a forumosokat is mert hát hogy adjanak neked tanácsot ha még magad sem tudod hogy mit akarsz és eszt én nagyon jó indulatbol mondom .Ha szeretnél beszélni akkor vegyél föl MSN-re
csak hogy mennyibe kerül egy jó állapotú?