Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobban is teszi a haverod,ha inkább az informatikával foglalkozik Suszter maradjon a kaptafánál és ne arcozzon
Ja csanaki te meg faszán nyomod asztán szarjál másokra
Baszus ugy néz ki még mindig megy a basztatás .Na de mindegy ez is kell csak nehogy megint elmenyen valaki a forumrol mint R.Zsolti
Én vagyok
na mivan kihaltunk?
szép csőrös
hú ez elég necces...nem hullott be?
a cres srác tuti esett mert nem húzza az első féket szal nem stoppie

siki szentem az 1 150es gumma,nekem is az van hátsó nem fogja meg inkább az első...
csak azért kérdezem mert elvielg ez is te vagy
ádi ez is te vagy?
vagy van még1 ádibá köztetek?
ja hogy a többiek is értsék
a kép cime
Ádibá a levegőben...."
szerencsére nem
szerintem nem
ebből esés lett?
superman stopie fék nélkül
Na itt 1 srác a Cr es haverom valamennyire én tanítgattam amennyire tudtam!!!!!De ezt nem tölem tanulta(nem fikázni akarom mert jó barátom):
Reméljük !!!!Köszi
Van 1 srác Bajóton aki jó haverom és úgy néz ki nyárra összejön a pénze valami mocira.(14 éves)Szinte minden nap Msn ezünk aztán mutogatja nekem a különböző vasakat ezzel még nincs is baj de az már annál inkébb hogy 1 motorja van Babetta!!!!!!És így akar venni !!!!!!!80 as cross gépet!!!!!De még múltkor mutatott 125 ös Yz t is!!!!4Jó hogy tud motorozni mert szokott Dt s haverr bike jával csapatni de akkor is!!!!!!Mondtam neki h vegyen 80 as Crm et vagy Dt !!Meg azt is hogy a 80 as cross úgy földhözbassza csak más tálalásban.Ere ő hogy nembaj majd én megtanítom őt!!!!!!
de tied is cool emlekszem mikor Volenter ,Nemeth Kornel PEti 80assokal menntek YZ vell laci az TM te is nagy leszel
félmilla az nem vészes.
70le az má jó!
és meddig birja?
en voltam kameras es biro egyben
jol latad haveromat 125KTMEXC
1.7milla
A Nagytarcsás?????Az fasza volt Haverodat követi a kamera vagy csak úgy????