Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elég ratyi akép...telcsivel csináltam...ja meg belesütött a nap..
zozi nézd milyen szép a mocim...ez is telefonnal lett csinálva...de itt nemsutott anap
hidegen-melegen .....mikor?????? stb..
látni kéne vagyis hallani azt a cr-t
köszönöm szépen megkaptam belepillantottam és olvastatja magát.............................amúgy nem a drz a legjobb gép
Hali mindenkinek!!!!
Nem tudna nekem vki segíteni abban hogy mi lehet a baj az 500-as CR-el mikor mondjuk elindítom azt megyek vele akkor dadogva megy!!!! Megy akkor is de nem ugy ahogy kéne!!!
Az nem lehet hogy nem kap annyi krtaftot amennyit kéne??
Mert biztos nem gyertya, biztos nem benzin!! Akkor szerintetek mi lehet????
de annak a technoakárminek a száma jól jönne,ha nem nagyon gond,megkérdezném őket a másik nagy gondom meg a hátsó gátló remélem fehér megoldja,habár azt mondta h nem tuti
nincs keményebb rugó ezt már megérdeklődtem,motormanntól kezdve mindenkinél....szal marad az olajjal játszás,jelen esetben én 10-15ösre gondoltam,ti mit ajánlotok akkor? a kerék rájöttem hogy marad fehér,összhangban van a vázzal meg a hátsó idom fehér színével
milyen a palya egyebkent?web oldal van?
ja, a zózikukacfríméjlponthura. Én ek is olvastam vagy 3 óra alatt.
Jó nagy okosság
theo a freemail-ra küldted???
Üdv All
szia szecsu meg mindenki .......
mi voltunk a csolnoki pályán vasárnap ..............meg a kúton is hétközbe .........jól láttad
amúgy megyünk ha oda szerveztek fórumostalálkozót mindenképpen
xr =vadhaj............az exc 520 meg robié tudod akié a yamaha jézévolt /csőtörés emléxel?/
Meg egy normális képet
Egyébként faja lesz
mito
en megyek tutko es kivalo az otlet
Csao.Milyen kerekek ezek?Csak nem Cagiva supercity?A rugózással kapcsolatban csak annyit,hogy átmenetileg az is megoldás lehet ha egy vastagabb olajjal feltöltöd a telót.ahoz hogy kellőképp progressziv legyen a felfüggesztés mindenképp rugót kéne cserélni.Az egyetlen problémát csak abban látom hogy az RX-hez nem hiszem hogy gyártanak nagyobb nyomáspontú rugót.Utána lehet infózni pl.a Technoflex-nél vagy az Öhlins-nél.Az előbbi elérhetőségeit előkeresem,utóbbit megtalálod az üllői útok a gyorsforgalmi út kezdeténél a Nakedmotor"s-nál.Amúgy kitartást az átalakításhoz.
Olvastam a minap itt a fórumon,hogy össze kéne ruccanni egy közös motorozásra a tagoknak.Ez az idén már kivitelezhetetlen ugyan/legalábbis nekem/de jövő tavasszal ha a többiek is úgy gondolják szívesen látok minden fórumlakót a csolnoki MX pályán egy találkozó keretein belül.Az idei évzárónk tervét keresztül húzta az időjárás,úgyhogy abba maradtunk a csapattal hogy amint az idő engedi újból összecsődítünk mindenkit aki szinpatizál a pályánkal.Lesz kaja,pia Tibi csoki meg lufi is .Ha aktuális lesz mindenképp közzé teszem az időpontot.Remélem minnél többen eljöttök a fórumról is.
Szecsu szívesen fogadnám a tanácsokat.
ma mókáztunk...hátsó kerék már bent van,még 1 távtartót kell csináltatni
koszi szepen es remelem mindenkivel tudok motorozni es tanulni okulni
Hát a 650-ért tényleg ajándék volt.Hasonló évjáratot még nem láttam 800 alatt.Várom a képeket,és sok sikert és balesetmentes gyakorlást kívánok az új motor mellé!
vissza terek es sokat szeretnek mocizni nagyon sokat mert borzalmasan bena vagyok meg!!
fogok ahogy le jutok erte es elrakom telire mert megyek par honapra dec18tol hajora melo 650ert vettem szinte ajandek volt
Én is gondolkodtam az Sx-en De amíg megvan a jelenlegi motorom nem vet fel a pénz.Úgyhogy mellőzöm az eladó motorok nézegetését.Különben mi volt az ár?Csak kiváncsiságból.Meg rakhatnál fel képet,hagy lássuk a lovat.
zozzee most meg vettél egy yamahat?