Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jol latad de kovi heten veszem most csak le foglaltam mert videken van es ahozz le kell menni egy KTM sx 250 2005ost lett vegulis
Szeva.Ja olvastam hogy mi a helyzet,kár Azért köszi a közbenjárást.Ha jól rémlik azt is olvastam hogy vettél valami bringát.Így van,vagy csak látomásom volt.
szeva hogy vagy?meg kaptad uzim sajna nincs meg neki mar gep konnyv
Üdvözletem.Szeva Zoozee rég láttalak,jól eltüntél.A minap ti voltatok a csolnoki kúton?Mintha a VadhajXR+ ZoozeeCR és egy számomra ismeretlen EXC állt volna a büfénél. Most más téma:A villaolajakból a 10w felettieket álltalában a"hagyományos" villákhoz használják.Az up side villák teljesen más csillapító rendszerüek és lényegesen vékonyabb olajjal működnek megfelelően.A supermotosításhoz pedig igen kevés a sűrűbb olaj.A futómű keménységét a rugó cseréjével érheted el.A vastag olajtól igaz kemény lesz a villa nyomó fokozata,de a kemény és a progresszív nem ugyanaz.Nem beszélve arról hogy a kemény nyomófokozathoz egy túlzott csillapítás is társul az olaj miatt.A megfelelő rugó kiválasztásához nagy segítséget tudnak nyújtani a teleszkóp szervizekben,ha érdekel van néhány ötletem hol lehet keresgélni ebben a témában.Sok sikert a supermotozáshoz.
hi!

zozi: 525exc vs te 510
nehéz lesz döntetni az bisztos...
a haver most kapott egy 560 smr t jövöre azzal fog versenyezni... azt mondják brutál full tuningos 70-85 le között mozog ....
Deee, már neked is megvan
meg a gyári rugók sem túl progresszívek,szal 15w-st veszek
akkor jó lesz 10-15w-s,mert tudod nekem az első teló nem állítható
akkor csak nekem nincs meg
Jó reggelt srácok!Theo Tesco könyv már nekem is megvan egy ideje ...
theobácsi majd valahogy áttüsszenthetnéd azt a könyvet zozinak valahogy.....plz
danke sör
minnél kisebb a szám annál folyékonyabb tehát puhább tőle a teló ...a 20-as meg nem is tudom mibe kell 10-estől már beton a telóm....most 2.5 van benne nekem és söprűnyél tud lenni így is
egy könyv szoszerint, a tescoról, hogy milyen, és mit tudnak okoskodni a dolgzók ilyesmi...
melyik a keményebb forkoil? 5ws vagy 20ws? supermotosításhoz kell a csere
aloha !!jó reggelt motorosok

mi az a tesco könyv??? hogyan lehet nekem is ??/persze ha valami nagy okosság/
én már az 50edik oldalon tartok
de téleg nagyon jó!
Napot, nyakat!

Megvan a Tesco könyv, nincs 400kbyte, kell valakinek? Kúúúrvajó
rx
na így jó
rosz a link!
vegának....http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdetesko d=938220&command=ugras&screenwidth=1280
telóvédő tuti kell rá,más hiba nem nagyon van...lehet még szépítgetni,de asszem ez jó ár
miről beszélsz....mire haza tántorogtam oktogontól már nem is volt semmi komolyabb bajom csak nem találtam meg az egyenes irányt
jolvan, tehát ma nem szabad motoroznod! ha gondolod átvállalom ezt a terhet!
na huzok csinálok pár képet, elég öszevisza ez a nap....
te...most nekem ne mondjál semmit ami folyékony....tegnapi szülinapi partyn mindenki engem itatott....5dl ballentine 2tequila 2cubalibre meg vmi longnemtudommicsoda és a többire nem emlékszem....kibaszott jó party volt de 1kor eljöttem mert nagyon kivoltam
jo reggelit kivánok mindenkinek!
Hajrá, de benzined is van?
na jó reggelt ma kiszedünk a láncból szemet