Szeva.Ja olvastam hogy mi a helyzet,kár Azért köszi a közbenjárást.Ha jól rémlik azt is olvastam hogy vettél valami bringát.Így van,vagy csak látomásom volt.
Üdvözletem.Szeva Zoozee rég láttalak,jól eltüntél.A minap ti voltatok a csolnoki kúton?Mintha a VadhajXR+ ZoozeeCR és egy számomra ismeretlen EXC állt volna a büfénél. Most más téma:A villaolajakból a 10w felettieket álltalában a"hagyományos" villákhoz használják.Az up side villák teljesen más csillapító rendszerüek és lényegesen vékonyabb olajjal működnek megfelelően.A supermotosításhoz pedig igen kevés a sűrűbb olaj.A futómű keménységét a rugó cseréjével érheted el.A vastag olajtól igaz kemény lesz a villa nyomó fokozata,de a kemény és a progresszív nem ugyanaz.Nem beszélve arról hogy a kemény nyomófokozathoz egy túlzott csillapítás is társul az olaj miatt.A megfelelő rugó kiválasztásához nagy segítséget tudnak nyújtani a teleszkóp szervizekben,ha érdekel van néhány ötletem hol lehet keresgélni ebben a témában.Sok sikert a supermotozáshoz.
zozi: 525exc vs te 510
nehéz lesz döntetni az bisztos...
a haver most kapott egy 560 smr t jövöre azzal fog versenyezni... azt mondják brutál full tuningos 70-85 le között mozog ....
minnél kisebb a szám annál folyékonyabb tehát puhább tőle a teló ...a 20-as meg nem is tudom mibe kell 10-estől már beton a telóm....most 2.5 van benne nekem és söprűnyél tud lenni így is
vegának....http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdetesko d=938220&command=ugras&screenwidth=1280
telóvédő tuti kell rá,más hiba nem nagyon van...lehet még szépítgetni,de asszem ez jó ár
te...most nekem ne mondjál semmit ami folyékony....tegnapi szülinapi partyn mindenki engem itatott....5dl ballentine 2tequila 2cubalibre meg vmi longnemtudommicsoda és a többire nem emlékszem....kibaszott jó party volt de 1kor eljöttem mert nagyon kivoltam
zozi: 525exc vs te 510
nehéz lesz döntetni az bisztos...
a haver most kapott egy 560 smr t jövöre azzal fog versenyezni... azt mondják brutál full tuningos 70-85 le között mozog ....
danke sör
mi az a tesco könyv??? hogyan lehet nekem is ??/persze ha valami nagy okosság/
de téleg nagyon jó!
Megvan a Tesco könyv, nincs 400kbyte, kell valakinek? Kúúúrvajó
na így jó
telóvédő tuti kell rá,más hiba nem nagyon van...lehet még szépítgetni,de asszem ez jó ár
na huzok csinálok pár képet, elég öszevisza ez a nap....
Hajrá, de benzined is van?