Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagy gáz,kulung ki....
minöa rakastan sinua...nem bíztos h így kell írni...de ejteni asszem...voltak nálunk cserediákok és ennyit megtanultam a skandináv nyelvezetből....
Adatlapomon fent van az msn cimem.Na jó éjt.
szep hely friss levego ,jo emberek,es motocross es endurozas nagyon megy kint CRossbol Noi versenyzo 60indul 125ccben SVed jo hely csak ez a Mohacs -Malmö nem kellet volna fuck
....jól nyomod.....
ja nekem meg van egy vödörnyi rokonom kint.......amugy nem rossz hely sőt.....
ma KTM nap van
neha szuleim Svedek en meg nem ,en hajozom most is DEC18tol vagy valahol vilagban melozok epp
MELELSLEG MOST SZOMBATON SZERENCSÉTLEN egy fasza defekttel ment haza. 100 as szög nem tetszett a guminak
...ja tudok még egykét frappáns kifelyezést....is
amugy kin is laksz??
szeva
jol mondtad multkor de inkabb hej hej hej a koszones Svedul
röhögni fogsz de 2 ádi van. az egyik én vagyok. a másik azzal a 125 ös yz vel nyomul melleslegg sokkal jobban mint én.

a hondával én vagyok. jaja. az egy necces ugrás volt
...hmmm...látom zajlik az élet.......
akor aki irta h megadja szivesen az msn-jét léci irja be és akor felveszem vagy én adjam meg???nekem mindegy!!de szivesen beszélgetnék!!!tanácsokat kérnék!!
Franciaba 150e csinaltak 1het tello
Gábor! Ha beszélsz Gyurival(köki) akkor megkérdezed hogy ők merre szokták csináltatni a telókat? v szerinted vigyem gézához?
hihi
ja kaptam nemhogy szenet hozott volna, azzal lehet fűteni...
asszem 2 éve volt 1 sorozat a motomixben h tanuljuk kerekezni címszó alatt...nem tudná vki beszkennelni? megköszönném
Siki a Jézuska ...kaptál virgácsot a Mikulástól
na az fasza, akkor a Jézuska vagy legkésöbb a nyuszi a motort hozhatja már mankó helyett
gratula
mx grat
ja kész már csak a költözés jön.és kérem tisztelettel már a mankókat elvitte a mikulás

informatikusok

mx végeztél már az épitkezéssel? vagyis végeztek..?