jó,de itt új cuccok vannak,én vmi ien cuccra gondoltam,mint pl a te nacid 10ér..vagy amit, vettél 7ér...iesmi....
iet nem tucc?:P meg piros cross csizmát?
ha a nagymamám Feldhoffer (mikor magyarországra jöttek Freiwilig aszem) a nagypapám Siklósi(születésekor Spiegelbergernek hívták) apai ágon, akkor lehetek sváb
[anyai ágról magyar vagyok (Molnár a papa és Turpisz a mama)]
Amugy ha már itt tartunk a magyarositot nevek végén általában "i" betű van ugyhogy akár sváb is lehetsz...
Amugy ha már motoros forum:
2hete nem motoroztam, holnap ha törik ha szakad kitombolom magam, ha nem irok holanp este akkor tul jol sikerült a tombolás....
sziasztok ! köaszönöm a biztatást! kiderült hogy motorikussan jó a gép! két dolgot kell szereznem! az egyik egy szívó csonk mert az be van repedezve a másik pedig a hengerfej tömítés! kb ez egy 10es! remélem ezeket is megbótolom valami faszán! amúgy ma már nyilkoltam a várost és isteni érzés volt egy hét után! asszem nem lesz felgyújtva
kár...
iet nem tucc?:P meg piros cross csizmát?
nézd meg az életképekben a második pilis sorozatot..az én mesteri képeim
és ha ügyes vagy felfedezhecc engem is az egyik képen
mellesleg troy lee cuccoakt csak ők árulnak
a troy lee-t 10 ért passzoltam el
az m-cax ot meg 7 ért vettem meg
és ezt az m-cax ot vettem meg
bálintnak eladtam a troy lee gatyát
én meg vettem egy m-cax ot
mi most megyünk vasárnap
amugy biztos hogy nem magyarositott?
[anyai ágról magyar vagyok (Molnár a papa és Turpisz a mama)]
Amugy ha már itt tartunk a magyarositot nevek végén általában "i" betű van ugyhogy akár sváb is lehetsz...
Amugy ha már motoros forum:
2hete nem motoroztam, holnap ha törik ha szakad kitombolom magam, ha nem irok holanp este akkor tul jol sikerült a tombolás....