Üdvw
megolt az elsö rövidebb teszt az uj 690 es supermotoval.
ma meg egy 450 SXS F et raktam össze, hilnap majd csinálok képet. hát szóval huuhhh.
a sima sx450 el mentem akkor mien lehet ez.
Csáó Evenx.Ha téged nem érdekel a KX ,és publikus a motor elérhetősége szívesen venném ha velem is közölnéd.Nem tudom mennyire emlékszel,de valamikor augusztusban rakott fel valamelyikőtök képeket a csolnoki mx versenyről.Többek között a haverom motorjáról/KX500/is.Az az fmf kipus gyári állapotú,amit úgy csodáltatok.Na az a motor most széthullott.Pontosabban széttört a dugó és berendezte a hengert.Ha kiadnád az álltalad említett motor elérhetőségét,felvennénk a tulajjal a kapcsolatot.Igazándiból donornak kéne a bike,tehát nem baj ha hiányos vagy sérült.Segítségedet előre is köszi.Apropó Kornéltól pedig szeretném megérdeklődni hogy az adatlapodon látható CRF 450 véletlenül nem a Volentér Laci motorja volt? Mert ha igen,akkor csak érdekességként említeném hogy most itt áll a garázsban nálam.Ha esetleg kapcsolatban vagy Grimbivel megérdeklődhetnéd hogy a gépkönyve megvan e még ,és hogy eladó e.Sok hasznát venném.Neked is köszi
15-20 között lesz az idom..
én utánajártam és a polisportra nekem 30 at mondtak..mármint egy teljes szet
szerelőm nemtom honnan szerez polisportot 15ért..na mind1:)
92 évjáratú idomokat veszek..csak kékbe
szóval nem kell majd furkálnom
nem tartok tőle mert zozi aztmondta hogy nem lehet különbséget érezni rajta..és 1 évet igy is simán elmegy
elvileg ma viszek még ki lóvét
jövöhétre rremélem kész
Dév! Mennyi lesz az uj idomszett? és az a te motorodra készült(-92 YZ250), vagy egy univerzális yamaha,csak esetleg kicsit arrébbfurod a csavarok helyét, ha nem stimmel?
Attól nem tartassz, hogy nem lesz nicasil a hengerben?
Mert akkora a furata, hogy teljesen felesleges, alulról is teljesen nyomatékos, és hamar jön az ereje, hamar alább is hagy.Bizotsan lehetne úgy habgolni ,h nagyobb legyen a kipuff csatorna ,csa akkor nem maradna rajta senki terep, mert állandóan fordulato kéne tartani.Gondold el olyan teljesítmény alattad, hogy 50ló alá nem is esne...megülhetetlen lenne, mint a rodeós bika
és mellesleg a KTM Zsemberyben vagyok gyakorlaton/melozok.
megolt az elsö rövidebb teszt az uj 690 es supermotoval.
ma meg egy 450 SXS F et raktam össze, hilnap majd csinálok képet. hát szóval huuhhh.
a sima sx450 el mentem akkor mien lehet ez.
tucc nekem szerezni ?
én utánajártam és a polisportra nekem 30 at mondtak..mármint egy teljes szet
szerelőm nemtom honnan szerez polisportot 15ért..na mind1:)
92 évjáratú idomokat veszek..csak kékbe
szóval nem kell majd furkálnom
nem tartok tőle mert zozi aztmondta hogy nem lehet különbséget érezni rajta..és 1 évet igy is simán elmegy
elvileg ma viszek még ki lóvét
jövöhétre rremélem kész
na van vidi?
..mig a cr 6000 nél ad le 65LE...(egy kiloval nehezebb)
felvennél?
sanyigondan@msn.com
felvettelek,de ugyérzem,az nem jó
Attól nem tartassz, hogy nem lesz nicasil a hengerben?