Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is megyek aludni,mert reggel 4 kor kelek. haller mindenkinek. szerdán találkozunk
én már csak szerda este felé leszek itthon(koleszba leszek), ugyhogy akkor tudunk dumálni.
hello
Na folyt. köv. holnap....Szevasztok
na... pont most akarom írni, hogy - menj egy egy kört mindegyik motorral és meglátod mit beszélek. Ha nincs husqvarnás ismerősöd akkor passz. Dehát tényleg nagyonhamar észrevennéd a különbséget a wre javára.
pedig nem rossz az aprilia.
mi is kinn voltunk egész nap euro cross ringen csapatni,nem fáztunk...sőtt még melegem is volt
Az a baj,hogy még nem volt szerencsém Husqvarnával menni és nincsen összehasonlítási alapom erről a részről.....
én nem dilemmáznák a helyedben. Nálam mint aprilia eleve szóba se jött motor vásárlásnál. volt rá elég negatív példám
Most nagy dilemmában vagyok
Na most nincsen itt xlzx,hogy megvédje az RX-et ,de ha ittlesz akkor még dumálunk erről
hu vazze te nem fagytál le a mocirol?

na megyek alunni bye all
hát ő az rx kb 32 le a wre meg sztem olyan 35-38 között mozog
khhmm.. khmmm.. izé... ismerek egy fazont akinek husqvarnája van és jobb,mint az rx
de most tényleg.Volt itt a falunkban egy rx meg egy tuareg is,de ez nem olyan rx volt mint egy átlagos(lila fehér és valami verseny mocc volt).SZó mi szó jobb a wre-m
Kiváncsi vagyok,hogy mit tud az RX-hez képes...téllleg valaki tudna mondani egy Hisqvarna wre és egy Aprilia RX összehasinlítást???
Mellesleg tudod nem endúróm van úgyhogy fingom sincs hogy mennyi 80 ál több az tuti
Úgy 6 sebis hogy úgy gyártják
és aza 6 padló az mennyi?
hogyhogy 6 sebis az yz?hogyhogy nem 5?
de ha megveszed, akkor nézegetheted 3D -be is
sorry majd jövő hétvégére csinálok
Hy!!!!Voltunk ma motorozni 1 új pályán nagyon zsír volt Olyan ugratók vannak benne hogy csúúúú.........1 ik egyenesbe 6. padlóra kilehet húzatni
Nem akarok elégedetlenkedni,de valami ujjabb??