HEllo!!! van 1 98-as eladó 50-es RX a motor.hun-n
Nem olyan drága,olasz import.Azt írja hogy megállt a motorja és szerelni kéne, de így csak 120.nagyon szép és tetszene is csak mennyi lenne hozzá dugó meg ilyenek???(mert gondolom az ragadt meg)vagy mi lehet még a baja/mi szokott ilyenkor lenni???
Előre is kösz!
Krisz EZ a motor
szalagtűzőn tánc közben éreztem egy roppanást térdemben, végig táncikáltam és utána éreztem hogy fáj.
elmentem körházba,röntgen, aztán mondták levált kis darab a porcból vagy honnan. és ilyen műáanyag cuccal van rögzítve, 2 hete hogy ne nagyon hajlítsam meg tartja
és ezt szedik le!
helló, voltam ma kórházba még 1 hét és leszedik a rögzítőt a lábamról!
utána még kicsit pihne aztán már lehet csapatni!! alig várom,
kivel mi a helyzet?
Köszönöm a kimerítő választ!Tehát elemi károktól nem kell tartani akkor.Különben a henger szakember szerint nicasilos, és nem sérült rajta a réteg.Szóval akkor új dugó szett, és mérés után esetleg uj hajtókar.
CSá Evenx.bocs hogy tegnap már nem válaszoltam,de este nem nagyon érek rá.Tudod ha az embernek ikrei vannak nem árt ha besegít a fürdetésbe,altatásba.A kérdésedre a válasz:ha egy ilyen motort kevés vagy olaj nélkül használtak a fő problémák lehetnek.Nézd meg alaposan a vez.tengelyt,hogy az emelőbütykök nem e károsodtak ill. kopás látható e rajta.Ha itt nem talász rongálódást az fél siker.A hengerrel kapcsolatban csak annyit hogy nem túl valószínű hogy nikasil bevonatú.Nagy álltalánosságban síma acélhüvelyes szokott lenni gyárilag.Ha mégsincs igazam akkor szerencsés vagy,és a hengernek valószínűleg nem lett baja.De mielőtt dugót rendelnél hozzá méresd meg intóval és ha van rá mód akkor furatmikróval is.A mérés után kiderül hogy kell e hónolni vagy fúrni meg hogy egyáltalán ni a mérete.A hajtókarnál az olajhiány miatt álltalában a felső csapszeg furata szokott elkopni.Megmondom őszintén hogy DRZ-t még nem boncoltam,ezért nem igazán vagyok képben hogy hol mi van,de a 4t endurók nagy többségénél a dugó csapszege a hajtókar anyagában forog,tehát nincs tűgörgő.Olaj hiányában ez elég hamar kopik,úgyhogy érdemes volna rámérni erre is.Más nemigen hiszem hogy károsodott volna.Mégegyszer bocsi a késésért,remélem segítségedre voltam.A Zoozéé-t pedig láttam a minap sündörögni a Lehotai Gas Gas boltjában .Lehet hogy új motorról álmodozik??
megjöttem....még mindig nem jó a karbi mindig fullad 1 kicsit 148as fúvókával ment 120-130 között kedv függő volt de itt még fulladt mert sokat kapott...most a 110 is nehézkes mert befullad 145ös fúvóka és a schuber legalul,szal most kap többet...ááá már nem érdekel,tavasszal elviszem aszalósékhoz:P
Illene már elkészülnöd vele.