Néz már rá arra a motorra!
Terepgumik vannak rajta, nem hinném ,hogy a betondzsungelre teték fel
Amúgy meg a km is sok egy a kis 50esben, ki tudja mit kapott már az...főleg terepen.Lehet be van állva a főtengely meg minden vacak.Felejtsd el.Van tőle sokkal jobb ajánlat is!
na már ha igy benne vagyok a kérdezösködésben akkor ilyen protektoros also gagyát vagy mi az hol lehet venni és emnyni pénz??
egyszer talán a quadcenter.hu láttam de most nincs ott
tudnátok segiteni? tudom h nem ide illő t-ma de nekem plüss maci shop kéne neten egy maci laci és 2 micimackó figura és ha lehet akkor legalább 20 cm sek legyenek
ha mindent elolvastál volna akkor azt is láttad volna,hogy aszem standar felvilágositott,hogy ez még az elözö gazdi hirdetése,ezt tudomásul is vettem
amugy+ kurva anyázd le szerintem az összes embert akinek köze van a szereléshez,ragasztási-száradási idöhöz+városi motorzáshoz...
és vidd haza a mocit és csináld+te,egy ilyen gázbowden csere müvelet nem nagy cucc,ezt a nembrános cuccot meg majd valami tapasztaltabb ember megmondja h csináld meg és nem kell idegeskedni ki mit baszik el rajta
jó estét! segítsetek!!
hétfőn elvittem a mocimat szerelőhöz mert kiszakadt a gáz bowden,azt mondták du mehetek érte! sajnos mint kiderült valami müanyag szar is eltört mert valaki kireszelte hogy simson bowden is belemenjen ezért azt ragasztani kell. azt mondta 18 óra ragasztási idő! utána jön az info hogy a mocimmal mászkálnak a városban,hívom a pasit azt mondja hogy 21 óra a ragasztó száradási ideje, ma szerda este és kiderült hogy valami membrán is kiszakadt a karbiban és azért csúszik a javítás!! kérdésem: kit kurvaanyázak le? és mennyit fizessek ennek a fax..opónak? elegem van ebből az egész ki*** komunista fayo**pó világból!!!
CSő. A lánc kopottságát sokféle képp lehet vizsgálgatni,de nincs értelme.Amikor egy lánckeréken látszik hogy odavan,az nagyrészt a lánc elhasználódottsága miatt van.A lánc megnyúlik és ezáltal megnő a távolság a szemek csapjai között,ami így nem pontosan illeszkedik a lánckerék fogosztásaiba.Mondhatni a láckerekeket elsősorban a megnyúlt lánc teszi tönkre.Különben pedig együtt/szettben/tanácsos és olcsóbb a cseréjük. A szettekre elég jó árengedményeket adnak a kereskedők.Na cső
Hát ugye ezeket eleve együtt cseréled.
A lánckerekek mikor cápáznak cserés, de ha elugrik, akkor meg sülgősen.
A lánc akkor rossz, ha már annyira meg van nyólva, hogy a modulja különbözik a lánkerékétől(fogak távolsága), és ugrál rajta mint a picsa, meg zörög mint állatkert.
a láncot hogyan tudom +állapitani,hogy kopott és cserére szorul???
a fogaskereket gondolom ha már levannak kerekedve a fogak vagy ilyesmi vagy rosszul gondolom
ha dugó akkor meg van 25ből....de nem hiszem hogy csak dugattyú 2000ig volt nikasilos henger,2003ig acél majd 2003tól újfajta henger van ami szintén nikasilos. szentem ezen a gépen kell főtengelyt cserélni,hajtókart és még sorolhatnám...kb 200ba állna meg
Terepgumik vannak rajta, nem hinném ,hogy a betondzsungelre teték fel
Amúgy meg a km is sok egy a kis 50esben, ki tudja mit kapott már az...főleg terepen.Lehet be van állva a főtengely meg minden vacak.Felejtsd el.Van tőle sokkal jobb ajánlat is!