Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van ott egy triálos is, az is durva, majdnem mint egy dh bicaj csak ez felfelé is megy .
A hidas rész kifejezetten tetszett
és te faszkalap mégis hogy játszod el ezt 1 125ös 2tvel? balfasz...
Gyuri bocs
Hát láttam már sokkal jobbat is.
De elég sokmindent megadnék azért hogy így tudjak motorozni .
Gíuri csináld már meg az rx-et már nagyon kiváncsi vagyok rá

10pont!!!!!!
most,h itt a fórumon megtanultam szerelni,veszek egy ktm et
ebben is egyetértünk
és köv motornak mi les?
mindenhez kell tudni....vagy nem .....egy jó pilóta azért bevesz egy kanyart ugy hogy supermotoval is megirigyeled.......amugy igen ha jó féktávot veszel sokat nyersz.....ehez meg rutin beválalósság illetve jó fékek kellenek.....de amugy ez az autosportban is igy van
elám csúnya rossz versenymotor,versenyzőtől eladó
mx
te eladtad a yz450 f edet?
Egyenes szakaszon,aszfalton mindenki tudja húzni a gázzzt,az a gyors aki a kanyarban gyors nekem is volt gixerem nincs azzal gond az is király,de ehhez kell tudni motorozni is
ugy,hogy viszaváltasz
amugysem ugy kel csusztatni,hogy fékkel,hanem viszaváltással
de ami tény hogy egy supermoto nem megy tőbbet 160 nál durván ...(jó ez változó beálításfűggő)......
szóval egy tőbb egyenessel bíró pályán előnybe vannak a speedik......
de kigyorsításban illetve kanyarodásban verhetetlene....a supermoto...
pályafűggőőőőőőő....illetve tudás....
majd én a sm rxszel.... csak nem tom h mi lesz akkor ha jobbos kanyar jön...mivel fékezem akkor a hátsót?
Na akkor kik nyomják jobban a speedesek,vagy a supermotosok ők mindig azt mondják nagyképűen,h "bokorugró"motorok mégis körbemotorozza öket
tud a csávó
majdnem jó lettt
............................................................. ...... ..................................
................... ........ ..................................................... ............. ......................
........................ .... ......................................................... ............... ...........
.......................... ....... ............................................................. ...........
........................................................... ........................ ...
..................... ........... ............................................................. .................
........................... ............... ............................................ ................. .............
............................... ............... .................................... ......................... ..............
.................................. ........... ............................... .............................. ....................
.................................... ... .................................. ........................... ..............................
nabazzeg a mai mocizás elmamrad mind1 majd holnap. kibaszott angoltanár meg kibaszott szalagavató
mi a film neve ahonnan ezek vannak?
Erős nyakat mindenkinek
ahh jobbulást
nekem is minden haverom beteg....