az hogy többszörössen átbaszva érzem magam és félek hogy az életem ezzel a motorral csak szerelés lesz! ami eddig jó volt most a szerelő után már az is rossz!
Háát, ez gáz.
Bocsesz, de amikor vetted már többen forszíroztuk, hogy nem biztos, hogy top a gép, mert nagyon-nagyon sokáig hirdette a srác. Az egy dolog, hogy fel van öltöztetve, de ez nem szabad, hogy félrevezessen.
és amugy olyat lehet csinálni h az ember elmegy valami szervize mondjuk nyári ilyen ingyen segiteni h valamit konyitson a motorhoz?mert én nem szervizes akarok lenni de valami kis alapot szeretnék megtanulni!!!h ha esetleg lenne mocim ne kéne mindig szervizbe vinni!!!
hellósztok,ma felhívott a szerelőm: hengerfej tömítés,szívó csonk csere,hátsó teló csavar csere, lukas kipufogó, leszakadt pufogó tartók, nem gyári henger, szal azt mondta a szerelőm hogy a mocimra kéne költenem :( elegem van! De rábasztam erre a ,,kecskére"
...bizony fő szempont!!!!! ......bár meg kell hagyni.... a privát véleményem az hogy nem igazán tudod mire használni.....cr 500 és a kx 500 is kétűtemű......iszonyatosan a nyakadba szakad minden....
ennek ellenére az amcsiknál még mindig van 500-as kategoria.....sőt belefaragták a blokkot a 250-es aluvázba.....egyszer már dumáltunk erről....csak nem találom a képet.....
Emmeg mi a rák?
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
ELADÓ!
Bocsesz, de amikor vetted már többen forszíroztuk, hogy nem biztos, hogy top a gép, mert nagyon-nagyon sokáig hirdette a srác. Az egy dolog, hogy fel van öltöztetve, de ez nem szabad, hogy félrevezessen.
nem hinném, mert nyáron olyan pörgés van minden szervizben, hoyg nem igen érnek rá ott foglalkozni mesélni neked.
ennek ellenére az amcsiknál még mindig van 500-as kategoria.....sőt belefaragták a blokkot a 250-es aluvázba.....egyszer már dumáltunk erről....csak nem találom a képet.....