Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez 1épként nem Ktm csak simán Highland valami svéd motor
küldjetek nekem horváth pista zenéket lécci vagy adjatok linket ahonnan tudok tölteni
igaza van theografnak,mondtuk hogy sokáig hirdette,mert gondolom ahol lakik mindenki tudta hogy szar
Ó hányszor gondoltam én ezt az rgről, és mégse gyújtottam fel, pedig az megesküszöm hogy el van átkozva.
ez vannn..
kishapsi,menyiért veted a huskyt?
nekem akkor ez igy jó,mert folyton autót-motort szerelünk itthon
az hogy többszörössen átbaszva érzem magam és félek hogy az életem ezzel a motorral csak szerelés lesz! ami eddig jó volt most a szerelő után már az is rossz!
Mibaj?
elegem van! nagyon! basszus! ha maradt bent benzin azt ráőntöm és felgyújtom! eggyit szenvedni ezzel a motorral!!
ELADÓ!
Háát, ez gáz.
Bocsesz, de amikor vetted már többen forszíroztuk, hogy nem biztos, hogy top a gép, mert nagyon-nagyon sokáig hirdette a srác. Az egy dolog, hogy fel van öltöztetve, de ez nem szabad, hogy félrevezessen.
Inkább vegyél valami gányt, és szerelgesd! 15x szét és össze
Dehogynem gyári, gilardoni van rajta mert ez az olasz változat rugd segbe azt a szerelőt, mert át akar baszni rendesen
de szerintem melozni fogok,hogy legyen kess másik vasra
és akor mikor érdemes?
egy mühelybe én is szovesen elmennék,okosodás céljábol
háát
nem hinném, mert nyáron olyan pörgés van minden szervizben, hoyg nem igen érnek rá ott foglalkozni mesélni neked.
és amugy olyat lehet csinálni h az ember elmegy valami szervize mondjuk nyári ilyen ingyen segiteni h valamit konyitson a motorhoz?mert én nem szervizes akarok lenni de valami kis alapot szeretnék megtanulni!!!h ha esetleg lenne mocim ne kéne mindig szervizbe vinni!!!
hellósztok,ma felhívott a szerelőm: hengerfej tömítés,szívó csonk csere,hátsó teló csavar csere, lukas kipufogó, leszakadt pufogó tartók, nem gyári henger, szal azt mondta a szerelőm hogy a mocimra kéne költenem :( elegem van! De rábasztam erre a ,,kecskére"
...bizony fő szempont!!!!! ......bár meg kell hagyni.... a privát véleményem az hogy nem igazán tudod mire használni.....cr 500 és a kx 500 is kétűtemű......iszonyatosan a nyakadba szakad minden....
ennek ellenére az amcsiknál még mindig van 500-as kategoria.....sőt belefaragták a blokkot a 250-es aluvázba.....egyszer már dumáltunk erről....csak nem találom a képet.....
Na tünök én is mert álmosak a gengszterek.El kell őket altatni. További jó írkálást mindenkinek.Csá
Nya huppanok...jó éjt...mindenkinek széles utat!És csk óvatosan
Ja de a Lalánál csak boltnak volt.Aki megvette azis Lali csak mellé még Weisz is .Az ötössel nem igazán bír,de szereti az erejét.Ez is szempont.