Szecsu!
Mi a véleményed arról a gépről(DRZ400E K4) amit (6-8Ekm van benne) meglehetősen kevés olajjal hajtva kicsit felmálott a dugó a henger falára, de finom csiszolópapírral le lett szedve róla.Nah most a henger elég jól néz ki, vála semmi, és elvileg nicasilos, az is tökéletes rajta.Csak egy uj dugó kéne bele, és a gép menne mint a karikacsapás.Esetleg te javasolnál -e egy hónolást.
A másik kérdésem, hogy szerinted más károsulhatott -e abban a motorban.Eléggé egyben van amúgy ,de nem lett tovább bontva(csak a henger lett lebontva), de a hajtókar tökéletes!
Cső. Ha dugót cserélsz,de nem tudni hogy előtte mikor volt hajtókar cserélve nem árt ha te veszel bele egy újat. Ugyanis a friss dugóval és honolással megnövekszik a kompresszió és ha egy kicsit is enged a hajtókar akkor biztosan elhagyja magát. Szerintem célszerű rákölteni kb. egy huszassal többet / hajtókar;főtengelycsapágy/mert úgy biztos zsír lesz egy ideig.Amúgy normál körülmények között 1 hajtókar,2 dugót kiszolgál.
evenx szerintem egy fötengelyjavito olajszimeringpumpafölamellahengercsapágy kell bele de ez nem 100
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
Shabika miért adod el a kecskét?nem mekeg jól??
Mi a véleményed arról a gépről(DRZ400E K4) amit (6-8Ekm van benne) meglehetősen kevés olajjal hajtva kicsit felmálott a dugó a henger falára, de finom csiszolópapírral le lett szedve róla.Nah most a henger elég jól néz ki, vála semmi, és elvileg nicasilos, az is tökéletes rajta.Csak egy uj dugó kéne bele, és a gép menne mint a karikacsapás.Esetleg te javasolnál -e egy hónolást.
A másik kérdésem, hogy szerinted más károsulhatott -e abban a motorban.Eléggé egyben van amúgy ,de nem lett tovább bontva(csak a henger lett lebontva), de a hajtókar tökéletes!
HONDÁSOKNAK!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
(persze minden a pénztárcádtól függ )
www.vdani666.extra.hu/pics/Mod...
kipróbáltam hétvégén... égtek a gumik