Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja értem.akkor nem szoltam
további szép estét mindenkinek
ez még a régi tulajánál készült a kép,és a régi tulaj is adta fel a hirdetést
csá
evenx szerintem egy fötengelyjavito olajszimeringpumpafölamellahengercsapágy kell bele de ez nem 100

www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
Shabika miért adod el a kecskét?nem mekeg jól??
Szecsu!
Mi a véleményed arról a gépről(DRZ400E K4) amit (6-8Ekm van benne) meglehetősen kevés olajjal hajtva kicsit felmálott a dugó a henger falára, de finom csiszolópapírral le lett szedve róla.Nah most a henger elég jól néz ki, vála semmi, és elvileg nicasilos, az is tökéletes rajta.Csak egy uj dugó kéne bele, és a gép menne mint a karikacsapás.Esetleg te javasolnál -e egy hónolást.
A másik kérdésem, hogy szerinted más károsulhatott -e abban a motorban.Eléggé egyben van amúgy ,de nem lett tovább bontva(csak a henger lett lebontva), de a hajtókar tökéletes!
óóóóóóó. kösziiiiiii
hondapartsdirect.reachlocal.ne...

HONDÁSOKNAK!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Ja és 1.5ccm és 0.7 paci nagyon brutál.
Cső. Ha dugót cserélsz,de nem tudni hogy előtte mikor volt hajtókar cserélve nem árt ha te veszel bele egy újat. Ugyanis a friss dugóval és honolással megnövekszik a kompresszió és ha egy kicsit is enged a hajtókar akkor biztosan elhagyja magát. Szerintem célszerű rákölteni kb. egy huszassal többet / hajtókar;főtengelycsapágy/mert úgy biztos zsír lesz egy ideig.Amúgy normál körülmények között 1 hajtókar,2 dugót kiszolgál.
hát ha a hajtókarnak nincs semi baja(pl kopás a tűgörgőnél)akkor sztn nem kell kicserélni
(persze minden a pénztárcádtól függ )
akarom mondani dugó
1 kérdés.a dt be most lesz új duó meg új tűgörgőcsapágyak. érdemes hajtókart is cserélni??
A legviccesebb hogy megy csavarlazítóval
De főtengely csapágy se.
ment 1 szavazat
Sőt, még gondolom gyertya sem volt cserélve
Na és ez még az egyszerübb része, a bonyolult dolgok a motor körül vannak.
30éves és még mindig megy pedig se légszűrő se dugócsere nem volt még .
www.vdani666.extra.hu/pics/Mod...
theo én már szavaztam...
Na figyu egy pontos cim kéne nekem az mtx játék letöltéséhez.Valaki linkelje be nekem kösz.
Hacsi?
16+ egy nulla 160
japán autók király autók. Osztálytársamnak egy 16 lovas driftre átalakított cOROLLÁJA van...
kipróbáltam hétvégén... égtek a gumik
na nehogymár össze balhézzatok zsolti te meg hogy gondoltad elhuzol innen végleg??