Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most póbálok mindenkinek válaszolni.Köszi az infót Kishapsi.Az EXC nem érdekel mert 2t SX-et szeretnék.Különben amúgy is a cross verziók érdekelnek elsősorban,mert pályán szándékozom használni.Mindenesetre köszi.Husky:Ja jól elfüstölt a raktár.Valami elekrtomos gondok voltak.De már épülőben van az aranybánya,az év végéig remélem hogy elkészül.Kibéreltük szilveszterre.MXHát sajnálhatod hogy kivontad magad a forgalomból a versenyünk idejére.Aki itt volt azóta is emlegeti,meg a vasarhely.hu-n is elég jó visszhangja volt a rendezésnek.Siki:Valahol mindenki Sváb egy kicsit
Akkor amikor a fotó készült leszállt elém egy siklóernyős faszi,én meg majdnem a nyakára ugrottam az egyik leugrón na majd dumálunk, nekem nem ikreim vannak,de azért megyek fürdetem a kis mx77 est
őő izé, aszem a tankok egyformák, csak a hátsó idom változott, de az is 02-től 04-ig egyforma, mert addig külön volt a farok meg az oldalidom. és aszem 05-06-egybe, de 07-től teljesen más az sx idomzat.
létezik feket idom. haverom exc jén is az van UFO gyártmány, és ez még ocsobb is mint a gyári.
de a lényeg hogy emlékeim szeritn a tankra egészen 06 ig rátehető az oldalidom.

esetleg ez nem érdekel szecsu?
soxor jártam nálatok edzeni is legalább 6x az a baj,h eltólta az idő az idei versenyt,mert augusztusra már rommátörtem a bokám pedig nagyon vártam a versenyt,kamázom az ilyen pályákat piliscsév is jó,még a kóka is
te a zémannak ténleg leéget a kocsmálya?....
ja a csolnoki pálya egész vagány .....mondjuk nem vagyok valami nagy........ pályamotoros ....
mind1 is
na szoval igen én is sváb vagyok, és ahogy mondtad vörösvári...
amugy a nővérem barátja csolnoki, lehet ismered is, Krigli Band-be a harmonikás....(az is lehet nem mond sokat )
Úgy látszik elég szar Sváb vagyok mert a "külföldiül" írtakból mindössze arra jöttem rá hogy vörösvári vagy / azt is csak azért mert láttam a várostáblátok alatt az igazit/
Csőváz.Mikor voltál nálunk? nem emlékszem a motorodra pedig elég jó a vinyóm.Amúgy köszi,igyekszünk karbantartani+fejlesztgetni.
bin ich auch schwobisch! aus werischwar
("nem tudom miért" de azt mondjuák hogy a Svábok a hétköznapi dolgokra sajnálják, de ha vmi kicsit különlegesebbre kell akor arra kiadnak ha épp van miből)
szecsu király a pályátok,csak gratulálni tudok hozzá nekem nagyon fexik
Ki a faxomat érdekli,h mennyit fogyaszt egy crossgép,1 futamot simán kibír és ez a lényeg Aki úgy választ crossmotort,h mennyit fogyaszt az vegyen inkább robogót! lényeg,h erős legyen,azt meg nem adják ingyé
A lehetőségekhezt képest próbáltam vigyázni rá.Meg ha épp nem volt zsetonomm,de esedékes volt Pl az olajcsere vagy láncszett inkább ki sem mentem motorozni.A pénzt meg sajnáltam rá,de inkább erre költök mint kocsmázásra/ Sváb vagyok,úgyhogy mindenre sajnálom a pízt /
látszik rajta hogy költöttél rá, és nem sajnáltad a pénzt!
ja osztrák, de végülis nem ez volt a lényeg a kérdésedbe, csak mondtam
amugy szép az XR nagyon!
Sorry.Akkor Osztrák vagy Ausztriai vagy ilyesmi.
az tuti
estét. holnap 7 kor kelek és meek csapatni. du meg szalagavató
délután néztem a discovery-n egy műsort, tök jó volt a crosspályát amcsiba télen hószáncrosspályának használják.tök durvákat ugráltak mondták h van aki 10-15m magasra is felugrik kellemes lehet leérkezni.
nem kötözködni akarok, de nem bajor
Akkor szuper.Várom az infót.Nekiláttam ismét a motorom árulásának.Ha esetleg érdekel valakit az ára alkuképes és hitelezhető.Ha már itt vagyok érdeklődnék Kishapsitól,hogy a KTM tankok mennire egyformák.Látszólag nemsok vagy egyáltalán nincs külömbság a különböző évjáratok/02-től 05-ig/tartályai között.Hogy értsd,egyre inkább kacsingatok a Bajor márkára,csak a dekor nem igazán tetszik.Volna egy 04-es 250 SX de ha tehetném full feketére müanyagoznám.A 02-es tankja/ mivel fekete /jól illene az összképhez,csak nem biztos hogy passzol a 04-es vázára és az idomokhoz.Előre is köszi a választ.
Tutkó nem az sztem, mert ez elvileg ~95 körüli, igaz én személyesen még nem láttam.Anyit tudok ,hogy zöld
Előre is kösz.Néhány hónapja olvastam valamelyik hirdetési oldalon egy Kawa hirdetést mégpedig egy 89-es motorhibás/úgy rémlik a kuplung dekli volt széttörve meg valami belsőség kilógott belőle/.Próbáltuk akkoriban felvenni a fószerrel a kontaktot,de sosem volt elérhető.Lehet ez az a motor.
még nem hoztam el motoromat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azom régi képek..még akkor csináéltam amikor megvettem
még szerelőnél van
1-2 hét és már télleg kész
Szecsu!
A kx nyíregyházán van, nem tudom mi a baja pontosan ,de utánna fogok járni neked, hogy ha eladó, mennyiért is lehetne a vétel...