Talán tudnék most szerezni egy KX500at elég jó árban(95 körüli), igaz kellene rákölteni.De nem akarok egyenlőre még meghalni, meg akkora dögöt nem vennék.Ha 2T akkor elég a 250....legalábbis nekem
Hy!!!
Bocsesz hogy ilyen későn válaszolok!!!! DE sajna nem vtam gépközelbe!! A moci nem eszik többet 7-8-nál!!! Egyik haverom 125-öse is be vágja ha arról van szó!! Ez már inkább hasonlít a 4T-re mint mondjuk a 250-es mert ez már alapon is elég nyomatékos!!!! Ja és R.Zsolti nyugodtan vedd le ott csak a lendkerék van meg a hova a bowden be van akasztva!!!!
Na csao
Csak a 600asra csak 25e kellrákölteni,a CR re meg 50e t kapásból!!!!!
Az enyém 1 hét alatt megy,a CR hónapok kérdése!
Az enduróval lehet este is nyomatni,egy crossal csak világosban!
Ezek járnak a fejemben.
Az a baj a kosaras módserrel, hogy tutkó vmi mindig a garázsban marad, aztán járhatsz állandóan utánna, adja már azt is oda neked...Amúgy meg viszont saját kényed kedved szerint tudod újítgatni a sast.
A kx viszont igen.Amúgy olyan 6500nél nem is pörögnek többet, de pincéből is brutálisak már...asszem ~75Nm
én is ezt magyaráztram
esetleg aszfalton alapjáraton
Bocsesz hogy ilyen későn válaszolok!!!! DE sajna nem vtam gépközelbe!! A moci nem eszik többet 7-8-nál!!! Egyik haverom 125-öse is be vágja ha arról van szó!! Ez már inkább hasonlít a 4T-re mint mondjuk a 250-es mert ez már alapon is elég nyomatékos!!!! Ja és R.Zsolti nyugodtan vedd le ott csak a lendkerék van meg a hova a bowden be van akasztva!!!!
Na csao
Csak a 600asra csak 25e kellrákölteni,a CR re meg 50e t kapásból!!!!!
Az enyém 1 hét alatt megy,a CR hónapok kérdése!
Az enduróval lehet este is nyomatni,egy crossal csak világosban!
Ezek járnak a fejemben.
Jó napot mindenkinek!!!!!
A CR amit hozott volna a srác "KOSÁRBAN" érkezett volna,de nem jött!!!!
Valamit magyarázott a srác de elfelejtettem!
A motor alkatrészeid méred?
Nyomjál valami pörgős zenét!!!
Senki?
Ha megvan akdva nem ér 120at.