Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jolvan ne veszekedjetek.Nincs értelme mosjuk nekem semi gondom a zsoltival de valahol igaza van gábornak
Szóval,ha jól emlékszem te arcoztál velem és te kezdtél kötözködni meg bekostolni,leoltani,csak vissza kell olvasni!Nincs is baj azzal,h nem értesz hozzá,sokan vannak akik nem vágják még,de nem is arcoznak! A multkor amikor leugattál,azt azért nem gondoltam,h még azt sem tudod,h melyik oldalon van az olaj a blokkban! te 2t menő én a helyedben csak jegyzetelnék és kérdezgetnék a kissrácoktól,nem menőznék!Csoda,h nem fordítva ülsz a motorra habár kitudja engem meg már mint régebben is kértelek felejts el!Nem igazán van közös témánk,én nem vagyok informatikus,te nem vagy motocrossos!Csak az a különbség,h én nem írok be az informatikai topikba és nem osztok ott ki senkit! Ezen azért érdemes lenne elgondolkodnod!!!!
például automata kuplung mondjuk valami ilyesmi

Egy versenyzőnek amúgysem számít hány kuplungot cserél, neki a versenyt kell megnyerni, és nem a motort kímélni
Konkurencia
cső mindenkinek. hát igen nem árt ha az embernek van motorja.. még jobb ha valamicskét ért hozzá... drága ám az órabér a szerelőknél... nem véletlenül akarok motorokkal foglalkozni ha "nagy" leszek
nya jah
semmi ilyesmi nincs...... részemről
Én is halottam már róla de se címem se telefonszámom.
És furcsán mutatna minden házba becsöngetni
emlékeim szerint Jókai téren találsz..
bikák vérmes harca
nem is te csesztetsz, mx csesztet folyamatosan.
Oksi na én nem akarlak csesztetni ezért .Inkább mond meg az msn cimedet.
Szasztok srácok! ...
jojo, az lesz köszi!
Tudna valaki mondani nekem egy tömítés készítőt budapesten?
Sziasztok!
Siki én ugy tudom a szintetikus olajat hozzá öntheted a szintetikushoz csak ásványival nem illik keverni
szép lassan megtanulom szerelni a motort. sztem nincs ezzel semmi gond. még ha egyeseknek marha röhejes is.
ritka madár
Én meg motorszerelő informatikus
A suszter maradjon a kaptafánál!
Jól van vazze informatikus vok nem szerelő. van akinek ez okoz gondot, van akinek meg a strong dc beállítása
na konkretizálom az r2-őt lazán hozzáönthetem az igol full syntetikus olajához?
igen azt tudtam hogy csak felfelé szabad kuplung metesen váltani.Csak mondjuk a versenyzők nem szoktak úgy tudom,és az ő gépüknek azért nem lessz baja mert van benne valami spéci cucc??????