Szóval,ha jól emlékszem te arcoztál velem és te kezdtél kötözködni meg bekostolni,leoltani,csak vissza kell olvasni!Nincs is baj azzal,h nem értesz hozzá,sokan vannak akik nem vágják még,de nem is arcoznak! A multkor amikor leugattál,azt azért nem gondoltam,h még azt sem tudod,h melyik oldalon van az olaj a blokkban! te 2t menő én a helyedben csak jegyzetelnék és kérdezgetnék a kissrácoktól,nem menőznék!Csoda,h nem fordítva ülsz a motorra habár kitudja engem meg már mint régebben is kértelek felejts el!Nem igazán van közös témánk,én nem vagyok informatikus,te nem vagy motocrossos!Csak az a különbség,h én nem írok be az informatikai topikba és nem osztok ott ki senkit! Ezen azért érdemes lenne elgondolkodnod!!!!
cső mindenkinek. hát igen nem árt ha az embernek van motorja.. még jobb ha valamicskét ért hozzá... drága ám az órabér a szerelőknél... nem véletlenül akarok motorokkal foglalkozni ha "nagy" leszek
igen azt tudtam hogy csak felfelé szabad kuplung metesen váltani.Csak mondjuk a versenyzők nem szoktak úgy tudom,és az ő gépüknek azért nem lessz baja mert van benne valami spéci cucc??????
Egy versenyzőnek amúgysem számít hány kuplungot cserél, neki a versenyt kell megnyerni, és nem a motort kímélni
És furcsán mutatna minden házba becsöngetni
Siki én ugy tudom a szintetikus olajat hozzá öntheted a szintetikushoz csak ásványival nem illik keverni