Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit csinálsz a 4t vel?
hát ja. meg ha megszorúl a váltó a baszhatod vagy törik vmelyik foaskerék.. akkó cumi
és a váltóval lehet szívni... tapasztalat
de hülye vagy anyád idióta buzi homokos faszparaszt
Jó lesz?
Értetek mindent megetsz az ember.
a héten egy cr jön majd. de asszem csontra szét kell szedni
Üdvözlet.A kérdésedre a válasz :azzal hogy kuplungolsz váltáskor a motorod és a pénztárcád javára válik.Hosszasan bírnám ecsetelni a váltó működési elvét,de gondolom nem erre vagy kiváncsi.Tehát felfelé váltáskor sem árt ha használod a kuplungot de visszaváltásnál mondhatni kötelező.Az élmenők is az esetek nagy többségében használják azt a bizonyos kart,igaz nem feltétlenül a teljes kiemelésig húzzák be.Álltalában elég ha csak a váltó tehermentesítése céljából"belenyúlsz" a kuplungba.Ez egy részről anyagilag is kifizetődőbb és az sem árt ha motorozási technikádban tudatosan rögződik.Én csak ajánlani tudom.
na mi van?? most mindenki kussol?
azt hittem jön az anyázás.. Évának hívják
az fasza....nyáron nekem is kéne valami...de hát ki akar felvenni valakit aki nem csinál anyi hasznot amenyit fizetnek neki....legalábbis eleinte....
engem meg felvett a szerlőm társnak. 1-2 óra meló 5 rongy. heti 1 meló tuti van... benzinpíz megvan és legalább a 4t hez is konyítani fogok

jólvan... van elég motor... egyébként távközléstechnikusnak tanulok... de nem tetszik... inkább a motor
nem nagy tér ki is van ám irva tömitések gyártása,vagy valami....talán a Jókai tér-Andrássy sarkon menj el megtalálod,mintát vigyél(de van ott sok alkatrész/gépmühelyes csak megkell kérdezned tölük)
nyugi nem értettem férre...nem vok idiota kis kamasz csitri
remélem nem értetted félre
ejj ha...
csak kibírom
amugy meg agyá 40ezer forintot és meggondolom hogy leszün-e konkurencia...
útállak
Szeretlek
én nem lexek konkurencia...
rád is igaz....
inkább menj a pi.....
Én is megyek jövőre
grrrr
jövőre megyek a mami suliba..,.szal +1 konkurencia
Baszátok meg itt mindenki konkurencia lesz ugylátom...Dani, Ádi....