Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez engem is fogalkoztat ez a kérdés...én is szoktam kuplungolni gondolom nem véletlen van ott, de volt már mikor véletlen kuplung nélkül huztam fel egyet..nem lett baja se semmi fura hang...
Nem lesz baja attól?
Felfele lehet váltogatni kuplung nélkül, lefelé nem igazán. Egyébként én úgy szoktam, hogyha sietek akkor nem nagyon van időm kuplungolni, de ha csak normálisan haladok akkor használom...végülis nem véleltlenül van ott.
Lenne 1 kérdésem ami már régóta foglalkoztat!!!!Aztán lehet nevetni fogtok!!!!A kérdés az volna hogy a cross motoroknál valaki nem is kuplungol(én speciál szoktam).Ennek a nemkuplungolásnak lehete valami mellékhatása a motorra és a pénztárcára nézve?
tudom hogy lerágott csont, de az igol full synt olajhoz lazán hozzá önthetem a teszem azt castrol full syntetikus olaját nem?
köszi
elvileg fevettelek még tegnap, de itt van: siki92@msn.com
Zsolti baszki mivan veled .Hogyan fojna ki az oil belöle baloldalt, igaza van MX nek holl kell beleönteni az oil-t Abbol induljál ki.Na figy SIMSON KUPLUNG BOWDEN=HONDA KUPLUNG BOWDEN
Szevasz joni.Na ez a motorvásárlás attol függ hogy te milyen motoros vagy ha egy kicsit szelideb,akkor kawasaki.Ha pedig durváb akkor honda mindenképen,De szerintem honda nagyon fasza motor
nyakat!1-2 óra mulva már én sem tudom milyen a sok bortól
Nyakat!
Itt meg nem is tudom milyen.
itt ködös ronda idő van,de megyek is inkább a trófeába kajálni
Szép jó reggelt!Mily napsütéses napra ébredtünk...moccozásra alkalmas idő
Aki 2-3 évesen,vagy újonnan,vagy sokpénzért vesz crossmotort az valószínű,hogy arra is fogja használni,amire vette nem a közértbe fog vele járni viszont,ha már ennyi pénzért vette és rendeltetés szerűen használja,akkor valószínű,h le is szervizeli ahogy kell,h jó legyen a versenyeken!Nem a másikoldalra önti bele az olajat és csak üti veri és alapvető fogalma sincs a karbantartásról és használatról.Más kérdés,h hülyeség letagadni,h versenyzőé volt.Ha te veszel egy jó gépet és egy évmulva eladod majd,attól még az lehet,h jobb motor lesz mint aki még azt sem tudja milyen oil,benzin...stb kell bele és nem tartja szakszerűen karban!
de azt a mérőt a gyujtókábelre kell tekerni és az mindent mér...kerekek mozgásátől függetlenűl..szal az azé zsír
A honda sokkal jobb.
Üdv mindenkinek!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok:
Motorvásrlás előtt állok (125 cross) és 2 motor között gondolkom. Kawasaki kx 125 és Honda cr 125. A Honda 1995-ös, a Kawa pedig 1997-es. Hasonló árban és állapotban van a két moci.
Akit megkérdeztem közülük sokan a Hondára esküsznek.
Szerintetek valóban a Honda jobb választás lenne, vagy inkább a fiatalabb Kawasaki érné meg jobban?

Előre is köszönöm a segítségat!
Siki msn ed meg tudnád adni majd???? Köszi
jóestét... megyek aludni...
hátulra meg azért volna hülyeség rakni mert jo párszor többet forog mint az elsö(pl kapartatás stb..)
és igy egyáltalán nem valos adatokat kapnál elsökerékre kell rakni én is akartam/akarok majd valamikor ha lesz ár felesleges pénzem szerintem sokkal jobb faiisst és ha csak 2-3 ezrrel olcsobb mitn amit te néztél akkor is megéri az már xy liter benya
nekem elég annyir amire való
ugy is a vázra rakom..ot emg ugyse fogom nézegetni túl gyakran...
de azé jó tudni mennyi van benne
na megyek filmet nézni
csőőő
Jó akkor nem szóltam.
Csak azt mondtam hogy több mindenre jó.
nem de azé egy pár hónap alatt abból is összejön pár órácska...
ÉS azt meg minek?
Órákat akarsz állni üresjáratban?
najó de a bringa óra nem méri azt ha alapjáraton megy a moci
Mi a vicces a 2 centi sárban?
Azért van ennyi mert több nem fér rá .
Te tudod én inkább bicajórát vetetnék, az se mér állóhelyben