Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mx-3.com/95manual/index.cfm

Regisztálj, szavazz!
Plíííz...
www.sakalcar.hu/theo
de ez baonyolultabb
Miben van ez a v6-os?Elég finom darabnak néz ki./dupla vez.tengely+24v/ tényleg jó lehet,bármoben is van.Csak a rajzról nem sok minden derül ki a csavarok lehúzási nyomatékértékein kívül.
ezek után bármit bevállalok
mi nyáron csináltuk ezt nagyfaterral... új motor a kocsiba. persze az új darabokban volt
4 vezérműtengely....
jó volt beállítani
fúj fúj 4 kerék...
Nem arcoztam sose. pláne nem osztottalak. nem vagyok igazi crossos az igaz, de nem volt kiírva, h csak crossosok jöhetnek ide. no de többet nem zavarok senkit. szevasztok
hülye autók
ez a szar csak összekavar
Én ezt szereltem múlt 7végén
Egyszerűűűű volt....
akkor épp suiban voltam amikor szétszedte. hazafele benéztem oszt mondja hogy szorul a váltó..na bazz most mit csináljak én nem láttam hogy volt
ja
Hát lehet ez személyfüggő
az én cr m hez kellett. akárhogy raktuk szorult aztán szerváltunk 1 ábrát oszt faszán összement
Oké poénból szétszedem a modell motoromat
MTX-emet amíg nálam volt (4év) vagy 20x szerdtem ízzé-porrá
Szereljetek Ombres!
minek ahoz rajz?
összetudod azt rakni simán...
ha már ugyis a szerelés a téma
valaki nem tud segíteni:
Poweremnél ahol az olaj kijön a gumicső kiégett mert jön a kipuff. gáz
gondolom a powernél van valami, valami tömítés vagy ilyesmi,???( nem értek hozzá)
menettulajdonságban nem éreztem változást
nem kell ahoz ábra adja magát hogy hogy kell összerakni.
Amit az ember szétszed azt össze is tudja rakni.
nem a blokkot féltem. csak éppen ha nagyon odazúzzák akkor az illető ha ért hozzá vagy a szerelő is szív vele. nem mindegy mit hogy raksz. ha meg nincs hozzá robbantott ábra akkor felejtős. vagy nagyon rutinosnak kell lenni...
azé megyek hogy megtanuljam hogy hogy kell szervízelni egy olyan bringát... csak hallomásból tudom hogy elég pepecselős.. 4t hez nem értek semmit
Szívesen máskor is
haveromnak letört az 5. fokozatból pár fog..semmi baja nem lett a blokknak..