Hali mindenkinek!!!
elhaygtam azalapjárat állító csavart amotorrol és nem lehet utána rendelni.Ninc svkinek estleg vayg vmi ötlete hol lehet beszereznilehetőleg nyugat dunántúlonde ha ne mmegyakko rmáshol is.lőr ei skösz.
...a világért se akarlak cseaztetni ....de ténleg...de ha az emlékezetem nem csal .....akkor te is felldobtad párszor ezt a fogyasztás témát.....pár típusnál...
de télleg fogyasztást nem kell nézni csak azt kell nézni hogy mikor teszed tartalékra aztán irány az első kút úgyis tankolnod kell előbb utóbb de hát azért motorozol hogy tankolhass,így is föl lehet fogni valójában meg hogy olyan adrenalin adagban legyen részed hogggyyy..... úgy néz ki veszek ma 1 axo tech 4 csizmát
Na jó estét.Hát ezek a CR képek nem szarok!! Ezeket a fogyasztás elméleteket ki gyártja? Meg ha már itt tartunk ezek a rettenetes értékek hogy jönnek ki,vagyis milyen mértékegységben?Mérföldben számolva?Vagy üzemórában?Az is digitális vagy tényleges. Az pedig hogy sokat eszik,az relatív.A teljesítmény nem jön a levegőből.Meg nemrég csökkent a benga ára ,úgyhogy hajrá magyarok hadj szóljon
hmmm....ezt muszály volt űberelnem.....bár nehéz volt olyan képet keresni ami kapcsolódik a témához....de még talán nem volt ezen a honlapon.....de azért megprobáltam....
elhaygtam azalapjárat állító csavart amotorrol és nem lehet utána rendelni.Ninc svkinek estleg vayg vmi ötlete hol lehet beszereznilehetőleg nyugat dunántúlonde ha ne mmegyakko rmáshol is.lőr ei skösz.
puff neki cr