Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ja real az tuti van alkatresz
neten
Cső.Hogy valami alkatrész ne lenne a hondához.számomra elképzelhetetlen.Keresd a Reál Motor-nál Papp Ernőt ,biztos tud segíteni rajtad.
kiraly jo vettel mere lelted?
jaja kb 3x használt cuccok a csimma alpinestars tech4 a gatyó meg fm racing újonnan kb 80-90 a 2
Hali mindenkinek!!!
elhaygtam azalapjárat állító csavart amotorrol és nem lehet utána rendelni.Ninc svkinek estleg vayg vmi ötlete hol lehet beszereznilehetőleg nyugat dunántúlonde ha ne mmegyakko rmáshol is.lőr ei skösz.
hi most vetted?
32be jó vétel volt szentem
ez is az enyém volt,de akkor még idomos volt aztán eladtam és tessék
az rég volt azóta én is csak tankolok
faisstnak irtam...
hello...ezek a te mociaid a képeken? egyik sem eladó belőle?
...a világért se akarlak cseaztetni ....de ténleg...de ha az emlékezetem nem csal .....akkor te is felldobtad párszor ezt a fogyasztás témát.....pár típusnál...
majd meglátom attól függ h jó e mert ez is ismitől lesz...
miért nem egy gaerne sg 10 est?neked 30 pínzért odaadom
de télleg fogyasztást nem kell nézni csak azt kell nézni hogy mikor teszed tartalékra aztán irány az első kút úgyis tankolnod kell előbb utóbb de hát azért motorozol hogy tankolhass,így is föl lehet fogni valójában meg hogy olyan adrenalin adagban legyen részed hogggyyy..... úgy néz ki veszek ma 1 axo tech 4 csizmát
..."Ő" már sokak szerelője .....
faisst nekem meg ő a szerelőm
Na jó estét.Hát ezek a CR képek nem szarok!! Ezeket a fogyasztás elméleteket ki gyártja? Meg ha már itt tartunk ezek a rettenetes értékek hogy jönnek ki,vagyis milyen mértékegységben?Mérföldben számolva?Vagy üzemórában?Az is digitális vagy tényleges. Az pedig hogy sokat eszik,az relatív.A teljesítmény nem jön a levegőből.Meg nemrég csökkent a benga ára ,úgyhogy hajrá magyarok hadj szóljon
hmmm....ezt muszály volt űberelnem.....bár nehéz volt olyan képet keresni ami kapcsolódik a témához....de még talán nem volt ezen a honlapon.....de azért megprobáltam....

puff neki cr
nc
sikinek!